fbpx

Actieve vakanties

Actieve vakanties

Actieve vakanties vind je op deze pagina.
Wandel of fiets vakanties, surfen of zeilen, bergsport en meer.
Neem snel een kijkje of er voor jou ook een geschikte actieve vakantie voor je tussen zit.

AlpenReizen is een online reisorganisatie, die iedereen een zorgeloze en onvergetelijke tijd in de bergen laat beleven! Van een ontspannen vakantie met ‘even helemaal niets’ of een wandel- of fietsvakantie tot een ultra actieve vakantie.

Word lid 500x500

Bergsportreizen organiseert activiteiten voor mensen met een passie voor bergsport. Er wordt een breed scala aan bergsportreizen georganiseerd in de mooiste en meest exclusieve gebieden. Zo komt u op prachtige plekken die nog onbekend zijn en houdt u er zelfs vrienden aan over met wie u later nog een tocht maakt.

Brand 500x500 NL

De Kilimanjaro beklimmen, een trektocht in Nepalese Himalaya’s maken, eindelijk de Inca Trail naar Machu Picchu lopen of is de Camino Santiago in Spanje de ultieme droom? Op Bookatrekking.com vindt men de trektochten die het leven onvergetelijk zullen maken. Op het platform van Bookatrekking.com staan uistluitend lokale trekkingsmaatschappijen. Betaal veilig, gemakkelijk en ontvang bovendien de laagste prijs garantie. Hulp nodig? Vraag het de trekking experts!

Fietsvakanties Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is al ruim 30 jaar specialist in individuele fietsvakanties en wandelvakanties. Keuze uit meer dan 200 vakanties over de hele wereld met Nederlandse routebeschrijvingen en GPS tracks. Volledig verzorgde vakanties; zowel standplaatsen als trektochten van hotel naar hotel met of zonder bagagevervoer.

Wandelvakantie 500x500

Eye4Cycling is gespecialiseerd in geheel verzorgde fietsvakanties in Noord-Macedonië, Noord-Griekenland, Spanje (Ibiza en Andalusië) en de zuidwestkust van Turkije.

Op zoek naar een geheel verzorgde fietsvakantie die net even anders is dan die van andere aanbieders? Eye4Cycling combineert natuur en cultuur, maar zorgt er ook voor dat men slaapt op bijzondere locaties, zoals een 900 jaar oud klooster of op een schip. Of iemand nu met een groep wilt fietsen of gezellig samen met een fietspartner. Het kan allemaal en allemaal tot in de puntjes verzorgd tot bagagevervoer en de verhuur van toerfietsen en e-bikes aan toe. Het enige wat men zelf dient te doen is fietsen en genieten.

De actieve vakanties van Fital.nl bestaan uit:
• Fietsvakanties
• Wandelvakanties
• Wintervakanties
• Themavakanties (bijv. golf-, kerst- en treinreizen)

Flowtrack Summer

Flowtrack Summer is de ultieme zomer(surf)vakantie! Flowtrack is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als het maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken heeft, dan zit men bij Flowtrack.nl goed!

Sailing2gether biedt zeilreizen aan op traditionele zeilschepen in Nederland. Er wordt voornamelijk gevaren op het IJsselmeer en de Waddenzee. Beleef een geweldige zeilvakantie in eigen land vol afwisseling. Help mee de zeilen te hijsen, geniet van de natuur, het uitzicht en aan dek van de zon.

Noorderlicht in Lapland met Voigt Travel

Voigt Travel biedt zowel reizen in de zomer als winter aan. Het aanbod met reizen is zeer divers. Van fly & drives, camperreizen, groepsreizen en vakanties met eigen auto in de zomer, tot compleet verzorgde avonturenweken en singlereizen in de sneeuw van Lapland. Voigt Travel denkt met de klant mee en geeft altijd advies voor de reis die het beste bij de wensen past.

Zeilvakanties en zeilcursussen

Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos.nl met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland

Fiets-Fun fietsvakanties

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.

Flex Travel is gespecialiseerd in Zuid Europa, m.n. Portugal, Spanje en Griekenland. Daarnaast verzorgt Flex Travel eiland-hopping reizen op de Griekse eilanden en de Portugese Azoren en Madeira. Voor de actieve reiziger is er ook een ruim aanbod: aan wandelreizen, fietsen, zwemmen met dolfijnen en walvisspotten (Azoren).

Golfreizen.nu

Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties. Op de website www.Golfreizen.nu staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen.

Fietsrelax.nl biedt zowel fietsvakanties in ingerichte tenten (van camping naar camping met bagagevervoer) , groepsreizen voor kinderen (met eigen tent) en hotel vakanties in Nederland en Europa.

Golfvakanties Golftime

Deskundig, eerlijk, efficiënt en persoonlijke aandacht, daar staat Golftime.nl voor. Als een echte travel caddy zijn zij dé partner in golfreizen, dat al ruim 15 jaar!
Maak gebruik van de kennis van Golftime.nl en zij zetten de ideale lijn van een onbezorgde golfreis uit. Alle klanten worden begeleid door een persoonlijke reisadviseur.

SNP.nl biedt:
• Groepsreizen: in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding;
• Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap;
• Wandel- en fietsvakanties: van lichte tochten en standplaatsreizen tot pittige wildernistrekkings en natuurexpedities, binnen en buiten Europa;
• Gezinsvakanties: een groot aanbod originele gezinsvakanties, variërend van ezeltochten tot avontuurlijke multi-activity kampeerreizen, van ingerichte tenten op een camping met speel- en zwemfaciliteiten tot tropische reisavonturen;
• Rondreizen: leer op de eigen gemak en vanuit prachtige accommodaties alle facetten van een streek kennen;
• Winterreizen: verken de witte natuur al langlaufend, op sneeuwschoenen of op ski’s;
• Themareizen: verdiepen in vogels, bloemen, vlinders, reptielen, fotografie, literatuur, wijn of spijs;
• Maatwerk: voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen. Creëer je eigen avontuur op maat uit diverse reisonderdelen.

Voor meer actieve vakanties kunt u ook eens rond snuffelen bij de rondreizen pagina van de Vakantiesnuffelaar.