Disneyland Parijs

Er is niks zo leuk voor kinderen als een vakantie naar Disneyland Parijs.
Een magische wereld vol met je favoriete Disney figuren en attracties.
En dat op maar een paar uurtjes rijden vanaf Nederland.


Disneyland Parijs heeft 2 Disneyparken, 7 Disney hotels,
een golfbaan en Disney Village.
In de nabijheid van Disneyland kun je nog veel meer accommodaties boeken.

Disneyland Park

Disneyland Parijs
Disneyland Parijs
Disneyland Parijs

Disneyland Park is opgedeeld in verschillende landen. Ieder land heeft verschillende attracties in een bepaald thema. De attracties zijn voor alle doelgroepen. Rustige attracties voor de kleintjes tot achtbanen voor de ouderen.
Daarnaast is er een groot entertainment aanbod met o.a. Disneyfiguren in de spotlight. Bijvoorbeeld: parades, shows, vuurwerk en live muziek.
Iedere dag wordt magisch afgesloten met een spectaculaire avondshow.
In het park zijn diverse winkels en restaurants.

Disneyland Parijs
Disneyland Parijs

Disneyland parijs

Walt Disney Studios Park

Walt Disney Studios Park heeft als thema een echt werkende filmstudio, waarbij je een kijkje kunt nemen achter de schermen in de hollywood wereld.
Walt Disney Studios is een echt familiepark geworden maar is vooral gericht op volwassenen. Hier vind je sensationele attracties en spectaculaire shows.
Ieder gedeelte in het park heeft verschillende attracties, winkels en restaurants die allemaal in hetzelfde thema zijn opgebouwd.
Ook in dit park is er dagelijks entertainment en zijn er shows te bekijken.

Disney Hotels

Disneyland Parijs heeft 7 hotels en verschillende partner hotels.Het Disneyland hotel is een 5 sterren hotel op 5 minuten lopen van het park.
Het is een majestueus hotel in Victoriaanse stijl.

Disney Hotel New York is een 4 sterren hotel in de sfeer van een New Yorkse art gallery vol Marvel superhelden. Het hotel ligt op 10 minuten lopen of 8 minuten met de gratis pendelbus van het park.

Disney Newport Bay Club is een 4 sterren luxueus kusthotel met de magische sfeer van Mickey’s maritieme wereld. Het ligt prachtig aan het pittoreske Lake Disney op 15 minuten lopen of 8 minuten met de gratis pendelbus van het park.

Disney Sequoia Lodge is een 3 sterren hotel waar je geniet van rust in een grote lodge met een vleugje Bambi magie, middenin een vredig bos. Het hotel ligt op 15 minuten lopen of 8 minuten met de gratis pendelbus van het park.

Disney hotel Cheyenne is een 3 sterren hotel in het Wilde Westen waar de drukke saloons en restaurants voor een authentieke sfeer zorgen. Het hotel ligt op 20 minuten lopen of 8 minuten met de gratis pendelbus van het park.

Disney hotel Santa Fe is een 2 sterren hotel in de sfeer van Route 66 Disney Pixar Cars. Het hotel ligt op 20 minuten lopen of 8 minuten met de gratis pendelbus van het park.

Disney Davy Crockett Ranch ligt in een rustgevend bos. Verblijf in een gezellige blokhut. Hier is ook een zwembad met glijbaan. De blokhut ligt op 15 minuten rijden van het park. Er is geen gratis pendelbus.