fbpx

Sinterklaas arrangement

Op zaterdag 13 november 2021 komt Sinterklaas weer in het land.
Sinterklaas is zo’n leuke, spannende tijd voor de kinderen. Samen liedjes zingen, schoentjes zetten en cadeautjes uitpakken. Zijn jou kinderen ook helemaal dol op Sinterklaas? En wil je het eens op een andere manier vieren? Boek dan een Sinterklaas arrangement!

Sinterklaas viert zijn verjaardag bij Fletcher. Samen met het hele gezin wordt het in de Fletcher Sinterklaashotels een feest om nooit te vergeten. Spelletjes spelen met de pieten, liedjes zingen uit volle borst en uiteraard kan er een mooie tekening voor Sinterklaas worden gemaakt! Het wordt zeker een middag vol vertier en plezier. Sluit de dag af met een overheerlijk 3-gangen sinterklaasbuffet en de kinderen mogen ’s avonds hun schoentje zetten.

Natuurlijk kan een logeerpartij in het hotel niet ontbreken. De volgende ochtend kun je rustig wakker worden met een uitgebreid ontbijt en ontdekken wat Sinterklaas en zijn pieten hebben achtergelaten in de schoentjes. Boek nu, en maak er met het hele gezin een onvergetelijk feest van!

Het Sinterklaas Arrangement 2 dagen

Kom op vrijdag 26 novemberzaterdag 27 novembervrijdag 3 december of zaterdag 4 december naar één van de exclusieve Fletcher Sinterklaashotels én geniet van het compleet verzorgde Sinterklaas Arrangement.

Bron: Fletcher Hotels

Wat kun je allemaal verwachten?

  • Ontvangst in het hotel van Sinterklaas en zijn pieten
  • 1 overnachting, waarbij kinderen voor het slapen gaan hun schoentje mogen zetten
  • 1 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x speciaal 3-gangen sinterklaasbuffet voor groot en klein
  • Gedurende het verblijf is voor de kinderen een leuk programma samengesteld waarbij ze worden vermaakt door Sinterklaas en zijn pieten

Er zijn maar liefst 10 Sinterklaas hotels in Nederland. Het zijn allemaal 4 sterren hotels en ze zijn gelegen in:
Drenthe, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland.

De volgende hotels hebben een speeltuin en/of kidscorner in het hotel:

  • Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in Drenthe
  • Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem in Gelderland
  • Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem heeft ook een binnenzwembad.

De Vakantiesnuffelaar heeft een speciale pagina gemaakt met daarop nog meer Sinterklaas arrangementen. Bijvoorbeeld Sinterkaas vieren bij Beekse Bergen.
Klik hier om naar de pagina te gaan.