fbpx

Slapen in een gloednieuw hotel

Ibis Styles Delft City Centre ***

OPENINGSACTIE:
Overnachten in een gloednieuw hotel
in een tweepersoonskamer Uitzicht Patio
hotel Ibis Styles Delft City Centre *** in de pittoreske stad Delft
incl. ontbijt, WIFI, Airconditioning & Smart-tv met streamingservices
hotelkamer ibis Delft

Tweepersoonskamer Uitzicht Patio
Te boeken van t/m december 2021
Totaalprijs voor 2 personen

juni, oktober, november, december € 85,00
juli, augustus en september € 95,00

 • Slaap als eerste in dit Gloednieuwe Hotel (Opening april 2021)
 • Gelegen naast het station
  Perfect voor een citytrip Delft, de parel van Nederland. Een ideale plek om deze prachtige stad van de wereldberoemde schilder Johannes Vermeer te ontdekken
 • Maak een stadswandeling door de prachtige historische binnenstad
 • Tip: Op slechts 25 minuten van Scheveningen
 • Verblijf in Tweepersoonskamer Uitzicht Patio
  Airconditioning & Smart-tv met streamingservices
 • Moderne badkamer met rainshower
 • Tip: bezoek het Vermeer Centrum en de Oude & Nieuwe Kerk
 • Breng een bezoek aan de Nieuwe Kerk van Delft
  De toren is met 108,75 meter ia na de Domtoren in Utrecht de hoogste kerktoren van Nederland. De kerk is verder bekend vanwege het Praalgraf van Willem van Oranje. Onder het praalgraf bevindt zich de grafkelder van Oranje-Nassau, de grafkelder van het Koninklijk Huis

Hotel

Hotel Ibis Styles Delft City Centre is een prachtig nieuw hotel naast het station van Delft. Een ideale plek om deze prachtige stad van de wereldberoemde schilder Johannes Vermeer te ontdekken.

Ibis Styles Delft City Centre beschikt over 82 moderne kamers met eigen badkamer met regendouche, wifi en heerlijke bedden. Voor een drankje of hapje kun je terecht in de gezellige lobby of bar.

Omgeving

Verken Delft met zijn grachten, kerken, herenhuizen en rechtbanken. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en het strand zijn binnen handbereik. In de gezellige stad zijn vele culturele bezienswaardigheden en leuke winkeltjes en restaurants. Zodra je de deur van het hotel uitstapt, ben je in de sfeervolle binnenstad waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. De stad Delft is niet alleen bekend als de geboorteplaats van de schilder Johannes Vermeer. De stad is zeker zo beroemd vanwege het schitterende Delftsblauwe aardewerk dat al eeuwenlang bewonderd wordt over de hele wereld.

Eten en Drinken

Geniet in het hotel van een heerlijk ontbijt. Deze wordt elke dag geserveerd van 06:30-10:30 uur en in het weekend van 06:30 – 12:00 uur. Het hotel heeft geen restaurant, maar in de lobby/bar kun je iets kleins te eten bestellen.