fbpx

Slapen in een wijnvat

Wijnen, wijnen, wijnen. Als echte wijnliefhebber moet je zeker een keer gaan slapen in een wijnvat!
Inclusief ontbijt en flesje wijn!

Wijnvat kamerTotaalprijs € 179,50 per nacht.
Inclusief ontbijt.
Te boeken t/m juli 2022

Tweepersoonskamer met ruime zitkamer met smartTV, flesje wijn in het Wijnvat en een terras voor de kamer. De badkamer beschikt over vloerverwarming, een inloopdouche, ligbad en toilet.

Wijnvat kamer Wellness Royal met saunaTotaalprijs € 229,90 per nacht.
Inclusief ontbijt.
Te boeken t/m juli 2022

De kamer is voorzien van een whirlpool, infrarood/stoom/douchecabine, ligsauna, toilet,
vloerverwarming, loveseat, smartTV, flesje wijn in het Wijnvat en een terras voor de kamers.

Informatie over de accommodatie

Hotel Vrouwe van Stavoren***

Dit hotel ligt aan de oude haven van het Friese Stavoren, vanwaar je een fraai uitzicht hebt op het komen en gaan van zeiljachten en schepen. Voor een bijzondere hotelovernachting ben je hier aan het juiste adres, want een aantal hotelkamers zijn gerealiseerd in gigantische Zwitserse wijnvaten!

Overnacht op een unieke manier in een van de hotelkamers die zijn gerealiseerd in Zwitserse wijnvaten van 15.000 liter. Elke wijnvat kamer is voorzien van een televisie, telefoon, radio, zitkamertje en een badkamer met een douche en een toilet. Geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijt in het restaurant van Hotel Vrouwe van Stavoren. Hier kunt u ook ’s avonds terecht voor regionale gerechten en een breed assortiment visspecialiteiten, speciaal voor jou klaargemaakt.

Stavoren is een monumentaal stadje aan het IJsselmeer en een toeristische trekpleister voor iedereen die op of bij het water wil recreëren. De plaats is dan ook zeer geliefd bij watersporters. Maar Stavoren biedt meer! Naast de vele stranden, de oude haven en de nieuwe jachthavens vindt u op korte afstand de eeuwenoude Gaasterlandse bossen. Ook de omliggende dorpjes en steden zijn een bezoek meer dan waard.