Slapen in een windmolen

Slapen in een windmolen uit 1590!
Droom weg in de tijd en ervaar 430 jaar geschiedenis! Deze prachtige windmolen uit 1590 bevindt zich in het bijzondere polderlandschap van Noord-Holland, dichtbij duinen, zee en historische stadjes. 

Vanaf € 185,- per nacht

Informatie over de molen

Weg van de dagelijkse hectiek is dit de ideale plek om te onthaasten, ontspannen en te genieten. Door de oude balken en de karakteristieke inrichting heeft de molen een authentieke sfeer.

De windmolen

De molen is geschikt voor zowel een (romantische) overnachting voor 2 personen als voor een overnachting met wat grotere kinderen. Er zijn in totaal 4 slaapplaatsen (3 bedden). Er is een ruimte met een heerlijk tweepersoonsbed en een tussenverdieping met 2 losse eenpersoonsbedden welke eventueel aan elkaar zijn te koppelen. Vanuit de 7 ramen in de molen heb je rondom een fantastisch uitzicht over landerijen en water. In de woonkamer kun je vanaf de comfortabele sofa genieten van de indrukwekkende constructie uit 1590 of tv kijken. De molen beschikt ook over wifi en bluetooth speakers. Verder is er nog een authentieke badkamer met douche en toilet/bidet.

Omgeving

De B&B ligt centraal in Noord-Holland en is daardoor de perfecte uitvalsbasis voor mensen die deze veelzijdige provincie willen ontdekken. Binnen een half uurtje ben je bij kustplaatsen als Bergen, Schoorl, Egmond aan Zee of Callantsoog. Wil je liever een dagje winkelen dan ben je binnen een kwartier in het centrum van Alkmaar. Ook mensen die van fietsen houden kunnen in deze omgeving hun hart ophalen.

Als de wind gunstig is draait de molen. Een rondleiding doet de molenaar heel graag!

Kortom deze bed and breakfast is een bijzondere overnachting die je de rest van je leven zal bijblijven.

Let op: de molen is zoveel mogelijk in originele staat gebleven. Hierdoor zijn er steile trappen en geen traphekjes. Kinderen van 0 tot 5 jaar zijn dan ook niet toegestaan.