Vliegtickets zoeken

Vliegtickets

Vliegtickets zoeken kan een tijdrovende bezigheid zijn. De Vakantiesnuffelaar maakt de zoektocht naar vliegtickets iets makkelijker voor je door verschillende aanbieders op een rijtje te zetten. Vind hier goedkope vliegtickets.

Vliegtickets Europa

Transavia

Wil je op vakantie in Europa en ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket dan is Transavia zeker aan te raden. Hier vind je al vluchten vanaf 29 euro! Er zijn vele bestemmingen die je kunt boeken bij Transavia. Je kunt nu ook met Transavia Holidays je complete vakantie boeken. Kies je bestemming, reserveer een hotel en regel eventueel gelijk een huurauto en activiteit.

Voordeel van Transavia:
Maaltijden laten bezorgen via thuisbezorgd.nl
(Op alle vertrekkende vluchten vanaf Amsterdam kun je via Thuisbezorgd.nl eten bestellen dat aan boord geserveerd wordt.)

Vliegtickets wereldwijd

Budgetair

Budgetair vliegt naar tal van bestemmingen over de hele wereld. Ze vliegen naar Europa, Afrika, Oceanië, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Je kunt hier ook hotels boeken, een vlucht en hotel boeken, een auto huren of een transfer regelen.

Voordeel van Budgetair:
Bij Budgetair is er een Nederlandse klantenservice aanwezig.
Je kunt ook een vlucht en hotel boeken.

Tix.nl

Via Tix.nl kun je vliegtickets zoeken en boeken naar Europa, Afrika, Oceanië, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. TIX vergelijkt vluchten van ruim 1000 luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast kun je er hotels boeken, een auto huren of transfer regelen. Wat uniek is bij Tix.nl is dat je tickets kunt boeken voor activiteiten in de plaats waar je heen vliegt.

Voordeel van Tix.nl
Boek meteen een ticket voor een leuke activiteit op de plaats van bestemming.

TUI

Bij TUI is het niet alleen mogelijk om pakketreizen te boeken maar je kunt er ook vliegtickets boeken via TUI Fly. Je hebt de keuze uit meer dan 60 bestemmingen wereldwijd. Zo wordt er gevlogen binnen Europa, naar Afrika en het Caribisch gebied. De grote trots van TUI Fly is de Boeing 787 Dreamliner. Maar TUI vliegt met nog veel meer vliegtuigen. In totaal heeft TUI Fly meer dan 150 vliegtuigen in de vloot.

Vanuit Nederland wordt er gevlogen vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Vanuit België wordt er gevlogen vanaf Brussel, Charleroi, Antwerpen, Oostende en Luik. Voor meer informatie of het boeken van een vliegticket kijk je op de website van TUI.

Voordeel van TUI
Je kunt vanaf 30 dagen voor vertrek extra services bijboeken zoals: Schiphol Lounge, pre-order van maaltijden e.d.

Vliegtickets.nl

Via Vliegtickets.nl kun je echt (bijna) overal op de wereld terecht komen. Er wordt gevlogen binnen Europa, naar Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Afrika, Oceanië en het Midden-Oosten. Er wordt gevlogen met ruim 500 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor is Vliegtickets.nl een super goede site om prijzen en tijden te vergelijken. Je kunt via deze site ook hotels boeken of een auto huren. De site werkt erg fijn om goedkope vliegtickets te vinden. Je ziet in een oogopslag de luchtvaartmaatschappij, de tijd, prijs en of het een rechtstreekse vlucht betreft.

Voordelen van Vliegtickets.nl
Vliegtickets.nl is Winnaar Beste Service Award en de website is zeer overzichtelijk.

Vliegwinkel.nl

Bij Vliegwinkel.nl kun je heel veel vliegtickets vinden. Je kunt naar verschillende landen in Europa, Afrika, Oceanië, Caribbean, Azië, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Voordeel van Vliegwinkel.nl
Je kunt een extra vlucht toevoegen als je meerdere bestemmingen gaat bezoeken.

Vueling Airlines

Bij Vueling airlines heb je een ruime keuze als je vliegtickets wil zoeken. De keuze is niet zo groot als bij Vliegtickets.nl. Er zijn voornamelijk vluchten binnen Europa. Met een enkele bestemming buiten Europa zoals: Egypte, Gambia, Ghana, Marokko e.d.

Wanneer je bij Vueling vliegtickets zoekt kun je dit op een makkelijke manier doen. Er staat duidelijk uit welke tijden je kan kiezen, wat de prijs is en of het een rechtstreekse vlucht is. Ook bij Vueling kun je hotels boeken en auto’s huren.

Nieuw 300x250

Tips voor het boeken van je Vliegtickets

Wil je graag een vliegticket boeken vergelijk dan verschillende aanbieders zodat je zeker de goedkoopste prijs te pakken hebt of de beste vlucht tijden.
Let er bij het boeken ook op of je een tussenstop maakt of dat het een rechtstreekse vlucht is. Een vlucht met een tussenlanding kan stukken goedkoper zijn maar je bent wel veel langer onderweg.

Maakt het je niet zoveel uit vanaf welke luchthaven je vertrekt, vergelijk hier dan ook de prijs, luchtvaartmaatschappij en vluchttijden. Het prijsverschil kan erg groot zijn als je kiest voor een andere luchthaven.

Veelgestelde vragen

Waar vind je de goedkoopste vliegtickets?

Iedere aanbieder beweert de goedkoopste vliegtickets aan te bieden. Waar je het goedkoopste uit bent scheelt per bestemming en datum. De Vakantiesnuffelaar heeft een aantal tests gedaan voor de goedkoopste vliegtickets en hier kwamen Transavia en Budgetair als goedkoopste uit de bus. Het voordeel bij Transavia is dat je geen boekingskosten hoeft te betalen.

Wat is de beste site voor vliegtickets?

Van de 7 bovengenoemde vliegticket aanbieders is Budgetair de beste site om vliegtickets te kopen. Op Trustpilot scoort Budgetair namelijk het hoogst. Ze scoren een 3.6 van de 5 sterren.

Wat is het beste moment om een vliegticket te kopen?

Je kunt het beste een vliegticket boeken in januari. In de maand januari ben je gemiddeld 25% goedkoper uit. Maar natuurlijk ligt het ook aan de bestemming waar je naartoe wil, op welke datum en vanaf welke luchthaven. Hier vind je meer informatie over het beste moment om een vliegticket te kopen.

Tips van de Vakantiesnuffelaar


De Vakantiesnuffelaar maakt ook gebruik van Social Media.
Op de Facebookpagina komen regelmatig leuke aanbiedingen voorbij. Deze aanbiedingen zijn niet altijd gelijk aan de aanbiedingen op de site. Om geen enkele aanbieding te missen ga je naar de Facebook pagina en volg je de Vakantiesnuffelaar.