Waanzinnige Woensdag

De Waanzinnige Woensdag van Center Parcs is de perfecte dag om een vakantie naar Center Parcs te boeken. Alleen op woensdag zijn er exclusieve aanbiedingen.

Wat is Waanzinnige Woensdag

Center Parcs heeft de woensdag omgedoopt tot Waanzinnige Woensdag. Op deze dag kun je voordelig een vakantie naar Center Parcs boeken. De aanbiedingen zijn alleen op woensdag te boeken via een speciale pagina met geselecteerde vakantieparken en cottages. Doe er dus je voordeel mee en boek een vakantie die stukken goedkoper is dan op andere dagen van de week.

Hoe laat begint Waanzinnige Woensdag

De aanbiedingen tijdens de Waanzinnige Woensdag kun je boeken vanaf 10.00 uur. Je hebt vervolgens tot 00.00 uur de tijd tot om korting te krijgen op je aanstaande vakantie.

Welke parken zijn te boeken tijdens Waanzinnige Woensdag

Over het algemeen zijn alle parken te boeken dus ook de parken in het buitenland. Houdt er wel rekening mee dat tijdens de Waanzinnige Woensdag een exclusief aanbod is geselecteerd. En hier geldt dan ook op=op. Tijdens de Waanzinnige Woensdag kun je een week-, weekend- of midweek boeken.

Welke accommodaties zijn er te boeken

Tijdens de Waanzinnige Woensdag zijn er een aantal accommodaties geselecteerd voor deze actie. Je hebt de keus uit 2-, 4-, 6-, of 8-persoons huisjes. Je kunt ook nog kiezen of je voor een comfort-, premium- of vipcottage gaat.

Center Parcs waanzinnige woensdag

Actievoorwaarden

  • Dit aanbod is niet te annuleren of inwisselbaar tegen contanten.
  • Uw boeking kan niet worden gewijzigd.
  • Niet geldig voor reeds gedane boekingen.
  • Geldig zolang de voorraad strekt.
  • Niet geldig in combinatie met andere (spaar)acties, waardebonnen of kortingen of in geval van annulering.
  • Niet geldig in combinatie met de Friendsvoordelen
  • Prijzen gelden per cottage.
  • Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 9,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen.

Meer aanbiedingen van Center Parcs

Zit er onverhoopt geen goede aanbieding voor je tussen? Kijk dan eens bij de andere aanbiedingen van Center Parcs.

Last minute korting

Zo kun je bijvoorbeeld heel voordelig een last minute boeken. Je boekt dan je vertrek binnen 2 maanden.

Vroegboek korting

Boek jij je verblijf liever op tijd zodat je volop keuzemogelijkheden hebt, maak dan gebruik van de vroegboek korting. Wanneer je minimaal 2 maanden voor aankomst een verblijf boekt dan krijg je tot 20% vroegboek korting. Daarnaast krijg je ook nog een activiteitenCadeau (t.w.v. €30) en mag je gratis een voorkeursligging van je cottage kiezen (t.w.v. €33).

Familie- of 55+ korting

Krijg 20% extra korting wanneer je een verblijf boekt voor families of groepen. Er moet minstens één kind jonger dan 13 jaar of één persoon van 55 jaar of ouder mee gaan. Deze korting is niet geldig tijdens schoolvakanties.

Center Parcs Mystery Park

Je hebt besloten om naar Center Parcs te gaan maar maakt het je verder niet zo veel uit naar welk park je gaat of in wat voor accommodatie je verblijft? Kies dan voor Center Parcs Mystery Park. Het blijft dan tot vlak voor vertrek een verassing naar welk park dat je gaat. Ook weet je nog niet in wat voor soort accommodatie je verblijft. Dit kan een comfort-, premium- of vipcottage zijn. Een ding is zeker, het is een stuk voordeliger. Lees hier meer over Center Parcs Mystery Park.

Tips van de Vakantiesnuffelaar

Voor nog meer leuke aanbiedingen kun je de Vakantiesnuffelaar op Facebook volgen. Hier komen regelmatig exclusieve aanbiedingen voorbij voor de volgers op Facebook.