Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
pretpark met overnachting

5 x pretpark overnachtingen

5 x pretpark overnachtingen

Boek hier de beste aanbiedingen

Inhoudsopgave:

De leukste tips voor pretpark overnachtingen vind je hier.

Wanneer je een dag pretpark te weinig vindt boek dan een pretpark met overnachting. Op deze pagina staan een aantal leuke pretparken waar je ook een overnachting bij kan boeken.

Nederland heeft verschillende leuke pretparken. Op dit moment telt Nederland zelfs 42 verschillende pretparken. Zo zijn er erg grote en bekende pretparken maar ook kleinere pretparken die nog niet zo bekend zijn.

Hou je van achtbanen, mooie attracties of sprookjes. In Nederland vind je het allemaal. Bij sommige pretparken kun je blijven slapen. Bij ander pretparken kun je een accommodatie in de buurt boeken. Maar ook in het buitenland zijn leuke pretparken waar je kunt overnachten. Hieronder een lijst met pretparken overnachtingen.

De Efteling

De Efteling is zo’n park waar je aan een dag eigenlijk niet genoeg hebt. Wil je in de betoverende sfeer van de Efteling blijven? Boek dan een overnachting.

Bij de Efteling heb je de mogelijkheid om in een hotel of huisje te slapen. Er zijn twee hotels en het 3e hotel is in de maak. Je kunt overnachten in de volgende hotels:

Efteling hotel

Het Efteling hotel is het 1e hotel van de Efteling. Het is centraal gelegen en binnen 5 minuten sta je in de Efteling.

Loonsche Land hotel

Het Loonsche Land hotel is gelegen op vakantiepark Loonsche Land. Het hotel ligt op zo’n 15 minuten lopen van de Efteling.

Grand hotel

Het Grand hotel zijn ze op dit moment aan het bouwen en opent naar verwachting in 2024. Het hotel komt midden in de Efteling te staan.

Wil je in een vakantiepark overnachten dan kun je terecht in 2 vakantieparken van de Efteling zelf.

Vakantiepark Bosrijk

Vakantiepark Bosrijk is een mooi vakantiepark met luxe huisjes. Er is ook zwembad aanwezig op het park. Binnen 10 minuten sta je in de Efteling.

Vakantiepark Loonsche Land

Vakantiepark Loonsche Land is een mooi vakantiepark aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Het park ligt op ongeveer 15 minuten lopen van de Efteling.

Overnachten in de buurt van de Efteling

In de buurt van de Efteling zijn ook volop mogelijkheden om te overnachten. De Vakantiesnuffelaar heeft hotels en vakantieparken voor je bij elkaar gesnuffeld.

Attractiepark Slagharen

Naast attractiepark Slagharen zit het vakantiepark. Hier kun je overnachten in een Wild West-accommodatie. Bijvoorbeeld een chalet, stacaravan of wigwamtent. Je kunt er ook overnachten met je eigen tent of caravan want er is ook een camping.

Op het vakantiepark zijn er allerlei leuke activiteiten te doen. Daarnaast kun je overdag genieten van alle attracties in het park of ga je lekker zwemmen in waterpark Aqua Mexicana. Klik hier voor meer informatie over attractie- en vakantiepark Slagharen.

Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand is een leuk attractiepark dat gericht is op kinderen in de basisschool leeftijd.

Tijdens je verblijf in het attractiepark kun je onbeperkt genieten van eten en drinken door middel van de unieke all-in formule. Snacks, frites, soep, vers fruit, koffie, thee en ranja is onbeperkt verkrijgbaar.

Bij attractiepark Drouwenerzand zit ook een vakantiepark. Hier kun je overnachten in een hotel, boomhut, safaritent of bungalow. Er zit ook een camping bij.

Drouwenerzand hotel

Het Drouwenerzand hotel is een kleinschalig 3-sterren hotel vlakbij Attractiepark Drouwenerzand. In het hotel kun je gratis en onbeperkt koffie, thee en ranja drinken. Ook het ontbijt is inbegrepen.

Drouwenerzand vakantiepark

Bij het vakantiepark heb je verschillende accommodaties te huur zoals lodges, bungalows en zelfs een echte boomhut. Er zijn speelgelegenheden en een pannakooi.

Drouwenerzand camping

De camping is kleinschalig en alle plaatsen hebben privé sanitair. Er is een speeltuin aanwezig op de camping.

Disneyland Parijs

Wanneer je naar Disneyland Parijs gaat is het aan te raden om er ook te overnachten.

Disneyland Parijs heeft 2 Disneyparken. Namelijk het Disneyland park en Walt Disney Studios Park. In een dag is het dus niet te doen om allebei de parken te verkennen.

Gelukkig heb je bij Disneyland tal van mogelijkheden voor een overnachting. Zo zijn er 7 Disney hotels en verschillende partner hotels. Beleef de magie in Disneyland Parijs.

Plopsaland & Plopsaqua de Panne

Bij Plopsalande de Panne en Plopsaqua kun je blijven slapen in het Plopsahotel. Dit hotel heeft 117 betoverende kamers of suites in een unieke theaterstijl. Wat dacht je van Mega Mindy, Kabouter Plop of K3. Hier wil toch ieder kind wel wakker worden? Lees meer over het Plopsahotel.

Ben je op zoek naar een hotel of vakantiepark in de buurt van een pretpark? Dan kun je kijken bij de volgende aanbieders:

Voordeeluitjes
Booking.com

Anderen bekeken ook...

Leuke uitjes in Nederland

Pretpark aanbiedingen Nederland

Dierentuin aanbiedingen Nederland

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen