Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Swim up kamers

Swim up kamers

Swim up kamers

Boek hier de beste aanbiedingen

Inhoudsopgave:

Ben je op zoek naar swim up kamers? Kijk hier voor onwijs veel leuke, luxe en fijne swim up kamers in verschillende landen. De Vakantiesnuffelaar heeft de beste swim up kamers voor je bij elkaar gesnuffeld.

Swim up kamers Mallorca

In Mallorca zijn verschillende fijne hotels met swim up kamers.
De meeste hotels zijn 4 of 5 sterren hotels. Er zijn adults only hotels bij maar ook kindvriendelijke hotels. Er is dus voor ieders wat wils.

Swim up kamers Canarische eilanden

Op de Canarische eilanden kun je ook heerlijk genieten van een hotel met swim up kamer. Wordt het Gran Canaria, Tenerife, Fuertaventura of Lanzarote?
Ook hier zijn de meeste hotels 4 of 5 sterren waard en heb je weer de keus uit adult only hotels of kindvriendelijke hotels.

Swim up kamers Griekenland

Ook in Griekenland kun je hotels met swim up kamers boeken. Kijk hier voor een overzicht van swim up kamers in Kreta, Rhodos, Zakynthos of Kos. De meeste swim up kamers hebben een prachtig uitzicht over zee.

Wat zijn swim up kamers?

Swim up kamers zijn kamers waarbij je vanaf je terras meteen in het zwembad kan springen.
Sommige baden zijn echt helemaal prive maar sommige baden deel je met andere mensen.

Waarom kiezen voor een swim up kamer?

Een swim up kamer is natuurlijk hartstikke fijn en zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Vanuit je bed kun je zo het zwembad in. Vergeet alleen niet om eerst even je zwemkleding aan te doen.
Wanneer je een zwembad direct aan je terras hebt dan heb je alles bij de hand, je hoeft geen handdoekje te gaan leggen voor een goede plek bij het zwembad en het is prive of veel rustiger dan het grote zwembad.

Voor wie is een hotel met swim up kamer geschikt?

Wil je een luxe vakantie die in het teken staat van ontspanning? En ben je van plan om zonder kinderen te reizen dan zijn er veel luxe adult only hotels met swim up kamers. In deze hotels mogen geen kinderen komen en geniet je dus echt van rust en ontspanning. De meeste adult only hotels hebben 4 of 5 sterren.

Wil je met kinderen naar een hotel met swim up kamers dan is een swim up kamer hartstikke fijn. Als de kinderen al een zwemdiploma hebben dan kunnen ze lekker zwemmen terwijl jij nog rustig aan doet op je hotelkamer. De kinderen komen niet steeds vragen ” wanneer gaan we zwemmen?” Want ze kunnen meteen het zwembad in duiken.

Heb je kleine kinderen die nog een middagslaapje doen? Dan is een swim up kamer ideaal. Je kunt samen lekker genieten bij je prive zwembad terwijl de kleine lekker slaapt. Op deze manier is het geen straf dat je kindje nog een middagslaapje doet.

Tips

  • Check of het hotel een prive of een gedeeld zwembad heeft
  • Ga je met kinderen zonder zwemdiploma? Kijk naar hotelkamers met een afgesloten terras zodat de kinderen niet zomaar bij het water kunnen komen
  • Wil je geen ”last” hebben van kinderen? Boek dan een adults only hotel
  • Controleer de beoordelingen en reviews van het hotel
  • Check verschillende reisaanbieders qua prijs en vliegtijden

Anderen bekeken ook...

Hotels met aquapark

5 sterren hotels Kreta

11 x luxe hotels Curaçao

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen