Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Slapen in een boomhut

8 x Slapen in een boomhut

8 x Slapen in een boomhut

Boek hier de beste aanbiedingen

Drouwenerzand
Beekse Bergen
Vakantiepark Dierenbos
De Efteling
Vossenburcht
Ardoer
Vakantiepark Mölke

Inhoudsopgave:

Heb je altijd al eens willen slapen in een boomhut?
Dan is dit je kans!
Op deze pagina vind je een leuk aanbod om te overnachten in een boomhut in Nederland.

Boomhut Beekse Bergen

Op Safari Resort Beekse Bergen kun je slapen in een boomhut. De boomhut is van alle gemakken voorzien. Je beschikt over 3 slaapkamers inclusief een bedstee, televisie, een badkamer, terras en schommelstoel. Zelfs als het wat kouder is buiten, vind je comfort in deze boomhut. Kortom, alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in Beekse Bergen.

Klik hier voor meer informatie over de boomhut.

 

Vakantiepark Dierenbos

Op vakantiepark Dierenbos kun je slapen in een unieke boomhut. Deze bevindt zich op drie meter hoogte en is geschikt voor vier personen. Je kunt de boomhut zowel met de trap bereiken, maar ook via de glijbaan naar beneden glijden.

De boomhut bestaat uit één ruimte met daarin twee stapelbedden, een keuken en een eetgedeelte. In een seperaat gebouw vind je een eigen douche en toilet. Rondom de boomhut heb je een groot terras en er is ruimte om 1 auto te parkeren.

Klik hier voor meer informatie over de boomhut op vakantiepark Dierenbos.

De Efteling

In Efteling vakantiepark Loonsche Land kun je ook een boomhut huren. In deze boomhut slaap je in fijne bedden, er is een douche, een apart toilet, een extra slaapkamer, een zithoek en een klein buitenzitje. WiFi is gratis beschikbaar. Je kunt een kop koffie of thee zetten in de boomhut en voor het ontbijt loop je naar restaurant De Proeftuyn. Ontbijt en toegang tot de Efteling inbegrepen.

Klik hier voor meer informatie over de boomhut in de Efteling.

 

Drouwenerzand

Op Vakantiepark Drouwenerzand kun je overnachten in een boomhut. De boomhut is sfeervol en comfortabel ingericht. De boomhut is geschikt voor 6 personen. Wanneer je in de boomhut gaat overnachten krijg je gratis toegang tot Attractiepark Drouwenerzand. In het attractiepark kun je gratis eten en drinken.

Klik hier voor meer informatie over de boomhut in Drouwenerzand.

 

De Vossenburcht

Op familiecamping de Vossenburcht staat de 5-persoons boomhut die van alle gemakken voorzien is. De luxe boomhut is voorzien van 2 slaapkamers, een keukentje en een badkamer met douche en toilet! Ook maak je gebruik van gratis WiFi.

Klik hier voor meer informatie over het slapen in een boomhut van Familiecamping de Vossenburcht.

Ardoer

Bij Ardoer kun je verschillende boomhutten huren. Er zijn boomhutten tot 4 personen en boomhutten tot 7 personen.

Er zijn Back-to-basic boomhutten waar je stroom, een kookplaat, koelkast, houtkachel en bij een type zelfs een stapelbed hebt. Met de jerrycan ga je zelf op pad om water te halen! Bij de luxere boomhutten kun je een volledig ingerichte boomhut verwachten, met badkamer, (combi)magnetron, televisie en nog veel meer! Wat doe jij het liefste? Slapen in een boomhut vol luxe? Of kies je liever een back to basic boomhut?

Klik hier voor meer informatie over de boomhutten van Ardoer.

 

Vakantiepark Mölke

Bij Vakantiepark Mölke kun je ook kiezen voor een boomhut overnachting. De boomhut staat aan het water en is ruim 4 meter hoog en geeft uitzicht over het riviertje de Regge. De boomhut is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapkamers. Op de 1e slaapkamer is een 2-persoonsbed en op de boven verdieping staat drie 1-persoonsbedden. Geniet van de vele mogelijkheden die deze luxe boomhut te bieden heeft.

Klik hier voor de boomhut van Vakantiepark Mölke.

 

Boomhut Drouwenerzand review

De Vakantiesnuffelaar heeft met Hemelvaart (2023) 2 nachtjes geslapen in de boomhut. Ben je benieuwd hoe het ons bevallen is om in een boomhut te slapen? Lees dan hier onze Drouwenerzand review.

Wat is een boomhut overnachting?

Boomhut overnachtingen zijn helemaal hot. Maar wat is een boomhut overnachting nou precies? Slaap je dan echt in een boom? Het antwoord daarop is vaak nee. Een boomhut overnachting is wel een overnachting op hoogte maar niet altijd in een boom. Je verblijft vaak wel in de natuur maar het is ook mogelijk om een boomhut op een vakantiepark te boeken. De meeste boomhutten staan wel tussen de bomen zodat je wel de boomtoppen ziet vanuit je raam.

Een bijzondere ervaring is het zeker om op hoogte te slapen in een boomhut. Wordt wakker van de vogeltjes die naast je in de bomen zitten te fluiten of kijk of je eekhoorntjes door de bomen ziet springen.

Welke faciliteiten zijn er aanwezig in een boomhut?

De meest boomhutten zijn qua faciliteiten gelijk aan vakantiewoningen. Zo heb je vaak een zithoek, keuken, slaapkamers, een badkamer en een terras. Niet alle boomhutten zijn gelijk. Zo kun je slapen in een boomhut met jacuzzi, houtkachel en vaatwasser. Dit is natuurlijk erg luxe maar er zijn ook basic boomhutten met minder luxe faciliteiten.

Wat is er zo bijzonder aan het slapen in een boomhut?

Slapen in een boomhut is bijzonder omdat je op een heel originele plek gaat slapen. Het is een unieke ervaring die je niet elke week meemaakt. Hoe gaaf is het om hoog tussen de bomen te verblijven. Je hebt vanuit de boomhut een prachtig uitzicht op de omgeving en je geniet van de rust en de privacy.

Voor wie is een boomhut overnachting geschikt?

Een boomhut overnachting is geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Vaak is er geen lift aanwezig en moet je met een trap naar boven om de boomhut te betreden.

Slapen in een boomhut is leuk met kinderen, met je familie of met je geliefde. Zo zijn er romantische boomhutten met jacuzzi waar je heerlijk kunt genieten van elkaar. Maar er zijn ook boomhutten waar je met een glijbaan weer naar beneden gaat. Deze boomhutten zijn weer meer geschikt voor kinderen.

Ook de locatie van de boomhut kan bepalend zijn. Heb je een boomhut op een vakantiepark dan is de boomhut overnachting meer geschikt met kinderen dan een boomhut midden in de natuur. Maar de keuze is natuurlijk aan jou. Een ding is zeker, een boomhut overnachting is een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet.

Anderen bekeken ook...

Bijzondere vakantiehuisjes

8 x Bijzondere overnachtingen voor 2 personen

Kindvriendelijke hotels

Swim up kamers

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen