Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Dolfinarium met korting

Dolfinarium met korting

Dolfinarium met korting

Boek hier de beste aanbiedingen

Dolfinarium

Inhoudsopgave:

Dolfinarium met korting

Dit is nog eens een leuke Dolfinarium aanbieding. Koop je tickets online en krijg korting. Aan de kassa betaal je €28,50 p.p. en online betaal je maar €16,95 p.p. Dit is een korting van maar liefst €11,55 p.p.
Dat is nog eens een dagje Dolfinarium met korting!

 

 

Over het dolfinarium

In het dolfinarium zijn meer dieren te vinden dan alleen dolfijnen. Zo zijn er o.a. walrussen, bruinvissen, zeeleeuwen, zeehonden, roggen, haaien en vissen. In het dolfinarium kun je genieten van verschillende voorstellingen en shows.

Je kunt ook zelf gaan spetteren in de nieuwe waterattractie Waterpret. Dit is een leuke waterspeeltuin voor jong en oud. Lekker roetsjen van de glijbaan of even zonnen op de ligweide. Het kan hier allemaal.

Naast deze waterspeeltuin zijn er nog meer speeltuinen te vinden in het Dolfinarium. Ook kunnen de kinderen zandkastelen bouwen op het strand aan het Veluwemeer. Ook kun je ervaren hoe het is om te duiken. In Onder Odiezee heb je een unieke beleving als echte duiker in de oceaan. Je hebt direct contact met de dieren, er zit alleen maar een glaswand tussen.

Een dagje naar het Dolfinarium is een ontzettend leuk uitje waar je je geen moment hoeft te vervelen. Enthousiast geworden? Koop hier je ticket met korting.

Meer aanbiedingen

Bij het Dolfinarium kun je altijd gebruik maken van een leuke aanbieding. Als je tickets online koopt krijg je sowieso korting. Daarnaast zijn er met regelmaat leuke aanbiedingen. Denk hierbij aan groepskorting of een aanbieding die in een bepaald seizoen geldig is. Ook krijg je wel eens het 2e kaartje gratis.

Op de pagina met dierentuin aanbiedingen staan ook regelmatig aanbiedingen naar het Dolfinarium.

 

 

Dolfinarium review

In de zomervakantie van 2022 zijn we met ons gezinnetje naar het Dolfinarium geweest. Ben je benieuwd hoe het ons is bevallen en wil je handige tips lezen? Lees dan onze Dolfinarium review.

Anderen bekeken ook...

Leuke uitjes in Nederland

Dierentuin aanbiedingen Nederland

Dagje weg met overnachting

Overnachting dierentuin

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen