Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Dagje weg met overnachting

Dagje weg met overnachting

Dagje weg met overnachting

Boek hier de beste aanbiedingen

Inhoudsopgave:

Dagje weg met overnachting

Ga je graag een dagje weg en wil je dan ook daar in de buurt blijven slapen? Dat kan natuurlijk.
Vaak zijn er wel hotels of vakantieparken in de omgeving te vinden. Ook zijn er soms leuke arrangementen te boeken. Neem snel een kijkje op deze pagina voor leuke tips voor een dagje weg met overnachting.

Pretparken met overnachting

In Nederland zijn een heleboel pretparken waarbij je in de buurt kunt overnachten of bij het pretpark zelf.

Efteling overnachten

Bij de Efteling heb je verschillende mogelijkheden om te blijven overnachten. Zo kun je er slapen in een van de Efteling hotels of in de vakantieparken van de Efteling. Ook zijn er veel hotels in de omgeving en er zijn ook een aantal vakantieparken in de buurt.

 

Drouwenerzand overnachten

Attractiepark Drouwenerzand is een leuk pretpark voor kinderen in de basisschool leeftijd. Je kunt er slapen in een hotel, er is een vakantiepark met vakantiewoningen en er is een camping. Je kunt er zelfs slapen in een hele gave boomhut. Het fijne aan attractiepark Drouwenerzand is dat eten en drinken inclusief is.

Slagharen overnachten

Attractiepark Slagharen heeft het beste van twee werelden. Zo is er een superleuk pretpark met achtbanen, draaimolens en een kabelbaan. Daarnaast is er een super mooi zwembad. Aqua Mexicana genaamd.

Er zijn twee waterspeeltuinen, twee sprayparken, een groot subtropisch zwembad en een bubbelbad. Je waant je echt in Mexico met een strand, palmbomen en kleurrijke veranda’s. Hou je van glijbanen? Dan moet je hier zeker eens naartoe. Er zijn hier maar liefst 10 glijbanen.

Bij Attractiepark Slagharen kun je slapen in het naastgelegen vakantiepark. Je kunt slapen in stacaravans, wild west accommodaties of een wigwam tent. Er is ook een camping waar je met je eigen tent of caravan kan verblijven.

Dierentuin overnachting

Nederland heeft ook een heleboel mooie dierentuinen. Ze liggen verspreid door heel Nederland. Hoe fijn is het dat je ook een keer een volledige dag in een dierentuin kan genieten zonder op de tijd te hoeven letten of nog een heel eind naar huis te moeten rijden. Wanneer je kiest voor een dagje dierentuin met overnachting kies je voor gemak en kun je de dag erna ook nog iets leuks gaan doen samen.

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is een supergave dierentuin in Noord-Brabant. Het unieke aan deze dierentuin is dat je er niet alleen kunt wandelen om de dieren te zien maar je kunt ook met een boot, bus of je eigen auto op safari.

Wil je blijven slapen bij de Beekse Bergen dan kun je overnachten op Safari Resort Beekse Bergen. Je slaapt dan letterlijk tussen de dieren. Je kunt er namelijk huisjes boeken die uitkijken op de savanne, de leeuwen of de zeehonden. Er zijn ook boomhutten te boeken en safaritenten.

Op Lake Resort Beekse Bergen kun je overnachten in een vakantiewoning of je kunt overnachten op de camping in je eigen tent of caravan.

Sinds kort is er ook een hotel bij Safaripark Beekse Bergen. Vanuit je hotelkamer kijk je uit over de dieren. Hoe gaaf is dat?!

Dierentuin arrangementen

Wil je naar een dierentuin dan kun je vaak leuke arrangementen boeken waarbij je een prijs betaalt voor zowel de overnachting als de entree. Vaak zit er ook een ontbijt bij of andere leuke extra’s.

Kijk voor leuke arrangementen naar de volgende dierentuinen:

 • Wildlands
 • Dierenpark Amersfoort
 • Burgers Zoo
 • Diergaarde Blijdorp
 • Apenheul
 • GaiaZoo

Sauna met overnachting

In Nederland zijn super mooie sauna’s te vinden waar je een ontspannen dagje kunt beleven. Ga genieten van de warmte in de sauna, stoomcabine of whirlpool. Trek baantjes in het zwembad, geniet van een hapje en drankje in het restaurant of boek een behandeling zoals een massage of schoonheidsbehandeling.

Na een heerlijk dagje sauna is het natuurlijk helemaal fijn als je snel je bedje in kunt duiken. Er zijn arrangementen te boeken naar de volgende sauna’s:

 • De Veluwse Bron
 • Zwaluwhoeve
 • Elysium
 • Thermen Bussloo
 • Thermae 2000
 • De Heuvelrug
 • Thermen Soesterberg
 • Spa One

Anderen bekeken ook...

Pretpark aanbiedingen Nederland

Dierentuin aanbiedingen Nederland

Sauna aanbiedingen

Fletcher hotel aanbiedingen

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen