Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Fletcher hotels

Fletcher hotels Nederland

Fletcher hotels Nederland

Boek hier de beste aanbiedingen

Fletcher hotels

Inhoudsopgave:

Fletcher hotels Nederland

Wil je verblijven in een van de vele Fletcher hotels in Nederland? Op de website van de  Vakantiesnuffelaar staan een heleboel leuke tips voor een hotelovernachting bij Fletcher hotels. Er is een handig overzicht gemaakt van verschillende thema’s binnen Fletcher hotels. Zo vind je hier Fletcher hotels met wellness, met jacuzzi op de kamer, hotels met zwembad, hotels aan zee en hotels waar je hond ook welkom is. Welk thema heeft jou voorkeur? Bekijk snel alle leukte tips.

Fletcher hotels aan zee

Fletcher hotels heeft 33 hotels aan zee. Je kunt verblijven in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland of op de Waddeneilanden. Ieder jaargetijde is geschikt voor een heerlijk weekendje aan zee. Maak een strandwandeling in de lente, geniet van een stranddag in de zomer, ga uitwaaien aan zee in de herfst of drink een warme chocolademelk na een winterse wandeling over het strand.

 

Fletcher hotels met wellness

Voor een heerlijke ontspannen hotelovernachting kies je voor een Fletcher hotel met wellness. Fletcher hotels heeft 9 hotels met een eigen wellness center en 32 hotels met wellness faciliteiten. Kom tot rust in de sauna, het stoombad of de whirlpool. In sommige hotels kun je er ook voor kiezen om een massage of andere schoonheidsbehandeling bij te boeken. Een ding is zeker, je komt helemaal uitgerust terug na een overnachting in een van de Fletcher hotels met wellness.

 

Fletcher hotels met jacuzzi

Een hotel met wellness faciliteiten is lekker maar wil je echt ultiem relaxen? Boek dan een overnachting in een van de Fletcher hotels met jacuzzi op de kamer. Je hoeft de kamer niet meer af voor een heerlijke wellness ervaring. De Vakantiesnuffelaar heeft de 6 mooiste hotels met jacuzzi op de kamer voor je op een rijtje gezet. Verras je geliefde met een romantische overnachting.

 

Fletcher hotels met zwembad

Ben je op zoek naar een hotel met zwembad omdat je graag een baantje trekt tijdens je verblijf? Bij Fletcher hotels heb je de keuze uit 29 hotels. Er zijn 25 hotels met binnenzwembad en 4 hotels met buitenzwembad. De Vakantiesnuffelaar heeft de beste hotels met zwembad voor je uitgelicht.

Fletcher hotels met hond

Kun jij niet zonder je hond? Of wil je graag samen met je hond genieten van een strand- of boswandeling? Kies dan voor een hotel waar je hond ook welkom is. Fletcher hotels heeft 13 hotels waar je hond ook mee mag. Klik hieronder voor de beste Fletcher hotels waar je hond mee naartoe mag.

Informatie over Fletcher hotels in Nederland

Fletcher hotels is een Nederlandse keten die in 1997 is opgericht. Het 1e hotel was hotel Koogerend op Texel. De toenmalige eigenaar noemde het hotel naar zijn hond; Fletcher. Op het moment van schrijven heeft Fletcher 108 hotels in Nederland. Van de 108 hotels zijn er 25 drie-sterren hotels en 83 vier-sterren hotels.

De hotels van Fletcher zijn veelal gevestigd in mooie historische gebouwen. Ze liggen op prachtige locaties verspreid door heel Nederland. Zo vind je er hotels aan zee, hotels in de natuur of midden in een gezellige stad. Zo is er voor iedereen wel een hotel dat aansluit bij zijn of haar wensen.

 

Zat er geen leuk Fletcher hotel voor je tussen? Kijk dan op de pagina van de Vakantiesnuffelaar over hotels in Nederland. Hier vind je nog veel meer leuke tips voor een hotelovernachting in Nederland.

De Vakantiesnuffelaar is ook actief op social media. Wil je geen enkele aanbieding missen? Volg de Vakantiesnuffelaar dan op Facebook, Instagram of You Tube.

Anderen bekeken ook...

Fletcher hotel aanbiedingen

9 x hotels all inclusive Nederland

9 x hotels met halfpension Nederland

Wellness overnachting Nederland

8 x Bijzondere overnachtingen voor 2 personen

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen