Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Lightnights Ouwehands

Lightnights Ouwehands Dierenpark

Lightnights Ouwehands Dierenpark

Boek hier de beste aanbiedingen

Ouwehands Dierenpark

Inhoudsopgave:

Lightnights Ouwehands Dierenpark

Als  de maan tevoorschijn komt en de dieren gaan slapen,  komt een magische waterwereld tot leven.  Laat je overspoelen door een wereld vol kleur en prachtige wezens. Een lichtspektakel voor jong en oud.

Wat kun je verwachten van Lightnights

Metershoge lichtkunstwerken voeren je mee naar de diepste geheimen van de waterwereld.  Van kleurrijke koraalriffen, een reuzenhaai en gigantische octopus tot de meest bijzondere waterwezens.

Val van de ene golf van verbazing in de andere door adembenemend entertainment, de spetterende familietheatershow en de horeca specials die je doen watertanden. Light Nights ‘AquaLuna’, een onvergetelijk lichtspektakel en een bijzondere avond uit.

Tijden en tickets

Light Nights ‘AquaLuna’ start op vrijdagavond 21 oktober en eindigt op zaterdag 4 maart 2023.

Bekijk de kalender voor de Light Nights avonden en openingstijden.

De ticketprijzen

Je kunt kiezen voor losse Light Nights tickets maar uiteraard kun je ook een bezoek aan de dierentuin overdag combineren met een avondbezoek aan Light Nights. Kies dan voor het combiticket.

Light Nights ticket vanaf 10 jaar – €18,00
Light Nights ticket 3 t/m 9 jaar – €15,50
Light Nights ticket t/m 2 jaar – Gratis
Combiticket voor een dagbezoek vanaf 15.00 uur  + Light Nights bezoek – €21,50.

Let op: de binnenverblijven van de dieren, zoals bijvoorbeeld de olifantenstal, sluiten om 16:30 uur

Klik hier voor meer informatie over Lightnights.

Over Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark is een dierentuin in Rhenen in de Nederlandse provincie Utrecht. De volgende dingen maakt het park uniek.

Pandasia

Uniek in Nederland… Bewonder de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van het traditioneel Chinese gebouwde Pandasia en ervaar de Chinese sfeer.

Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia. Hier leer je over de reuzenpanda’s en de andere Aziatische diersoorten die hier leven zoals de koeskoes, kleine panda’s en muntjaks.

Expeditie Berenbos

Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, bezoek het pittoreske dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos.

In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Ze leven er samen met wolven op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver.

Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Gorilla adventure

Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s.

Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

IJsberen

Ooit neus aan neus gestaan met een zwemmende of spelende ijsbeer? Dat kan in Ouwehands Dierenpark door de grote, glazen wand van 12 meter breed en 4 meter hoog.

Het verblijf is gebaseerd op moderne ideeën over huisvesting van ijsberen; er zijn rotsen, een zanderige toendra en 1.000.000 liter water om in te zwemmen.

Bonobo’s

Na lang wachten is het eindelijk zover. Ouwehands Dierenpark zet de laatste puntjes op de ‘i’ van het splinternieuwe bonoboverblijf dat uiteindelijk ruimte gaat bieden aan wel twintig mensapen.

De opening van het verblijf stond in 2020 op de agenda maar door de coronacrisis en tijdelijke sluitingen van het park het project vertraging op.

Nu zijn de deuren van het binnenverblijf ‘Salonga’ geopend voor de bonobo’s. Het buitenverblijf is ook bijna gereed.

Blue Lagoon

In een adembenemende voorstelling in de Blue Lagoon, ontmoet je de fantastische zeeleeuwen van Ouwehands Dierenpark.

Zij laten zien hoe ze met elkaar leven en plezier maken, zoals de zeeleeuwen dat ook doen aan de kust van Californië. Laat je verrassen en geniet van een weergaloos spetterspektakel.

Klik hier voor meer informatie over Ouwehands Dierenpark.

Anderen bekeken ook...

Dierentuin aanbiedingen Nederland

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiepark Dierenbos

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen