Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Sinterklaas weekend weg

Sinterklaas weekend weg

Sinterklaas weekend weg

Boek hier de beste aanbiedingen

Inhoudsopgave:

Zin om tijdens het Sinterklaas weekend weg te gaan?
Kijk dan eens in het onderstaande aanbod voor leuke vakanties waarbij Sinterklaas centraal staat.

Beerze Bulten

Van 17 november tot en met 4 december wordt werkelijk alles uit de kast gehaald bij de Beerze Bulten om jullie een onvergetelijk weekend te bezorgen. Sint op de boot door het park, schoen zetten en diverse andere sint activiteiten!
Klik hier om naar de pagina van de Beerze Bulten te gaan.

Beekse Bergen

Pakjesavond op een indrukwekkende locatie! Tijdens de sinterklaasperiode staan gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten centraal. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het gezin of de hele familie. Wat is er leuker dan deze tijd beleven in Beekse Bergen in het gezellige Brabant? In deze koude periode is er genoeg te doen bij Beekse Bergen!
Klik hier om naar de pagina van de Beekse Bergen te gaan.

Center Parcs

Center Parcs is al in een extra gezellige winterse sfeer tijdens Winter Wonderland, maar daar doet Sinterklaas nog eens een feestelijke strik omheen! Kijk die kindergezichtjes glunderen als hij samen met zijn Pieten aankomt. En dan zijn er nog de leukste Sinterklaas-activiteiten ook!
Klik hier om naar de pagina van Center Parcs te gaan.

Fletcher Hotels

Sinterklaas viert zijn verjaardag bij Fletcher!
Sinterklaas viert zijn verjaardag bij Fletcher en jij kan daar bij zijn! Samen met het hele gezin wordt het in de Fletcher Sinterklaashotels een Sinterklaas om nooit te vergeten. Speel spelletjes met de pieten en zet ‘s avonds je schoentje! Het wordt zeker een middag vol vertier en plezier. Sluit de dag af met een overheerlijk 3-gangen sinterklaasdiner en de kleintjes kunnen genieten van een speciaal kinderbuffet.
Klik hier om naar de pagina van Fletcher te gaan.

Dierenbos

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in het land zijn betekent dit veel gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten. En wat is er leuker dan deze periode samen doorbrengen? Tijdens deze koude periode is het goed vertoeven in een vakantiehuis op Dierenbos en is er genoeg te doen op en rond het vakantiepark.
Klik hier om naar vakantiepark Dierenbos te gaan.

De Boshoek

Dit jaar vieren ze bij de Boshoek Sinterklaas van 18 november t/m 3 december.

Laat je betoveren door het feestelijke Sinterklaas weekendarrangement, inclusief leuke pietenactiviteiten, een uniek pietendorp, spectaculaire shows, een Sinterklaas borrelbox en natuurlijk een bezoek van de enige echte Sint en zijn vrolijke pieten!

Voor de (klein)kinderen is er altijd iets te beleven, of het nu gaat om een verfrissende duik in het overdekte zwembad, een spannende bowlingwedstrijd, razendsnelle avonturen in de Racelounge, of een uitdagende ontsnapping uit onze digitale escape room. ‘s Avonds kunnen jullie samen genieten van een heerlijk diner in het kindvriendelijke restaurant!

Klik hier om naar de pagina van de Boshoek te gaan.

Vakantiepark Mölke

Nog geen plannen voor Sinterklaas? Vier het Sinterklaasweekend bij Vakantiepark Mölke. Geniet op het vakantiepark van speciale arrangementen voor een feestelijk Sinterklaas! Vakantiepark Mölke ligt in een prachtige omgeving bij Rijssen in Overijssel. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Zo kun je zwemmen, bowlen, of kunnen de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin. Geniet ’s avonds van een heerlijk avondmaal in het kindvriendelijk restaurant! Zeker niet onbelangrijk: Kinderen verblijven gratis met deze arrangement!
Klik hier om naar de pagina van Vakantiepark Mölke te gaan.

Europarcs

Sint en Piet komen langs bij EuroParcs! Daarom krijg jij een schoen knutselpakket. Hiermee kun je gezellig in je vakantiehuisje je eigen schoen knutselen, speciaal voor Sinterklaas. Daarna mag je je schoentje zetten bij de receptie. Wie weet heeft Sinterklaas tussendoor nog even tijd om er iets in te doen…
Klik hier om naar de pagina van Europarcs te gaan.

Anderen bekeken ook...

Sinterklaas arrangement

Fletcher hotel aanbiedingen

9 x leuke vakantieparken Nederland

De leukste familiehotels

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen