Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Speelland

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Boek hier de beste aanbiedingen

Beekse Bergen

Inhoudsopgave:

Speelland is een onderdeel van de Beekse Bergen. De naam van het park verraad al wat je er kunt doen. Namelijk spelen, spelen en nog een spelen. Het is een groot speelparadijs aan het strand van het Victoriameer. Lees op deze pagina wat je allemaal kunt doen bij Speelland Beekse Bergen.

Informatie over Speelland Beekse Bergen

Wat kost een dagje Speelland?

 

Dagkaart kinderen tot 3 jaar gratis              gratis
Dagkaart vanaf 3 jaar €11,95 p.p.              €10,95 p.p.
Combiticket Safaripark & Speelland n.v.t.             € 33,50 p.p.
Uitrijticket €6,- per stuk            €6,- per stuk
Uitrijticket abonnementhouder € 5,- per stuk

Openingstijden Speelland

Speelland is open van april t/m oktober.
In april, mei, juni, juli en september is Speelland open van 10.00 uur tot 17.00 uur
In de zomervakantie is Speelland open van 10.00 tot 19.00 uur en op de donderdagen zelfs tot 21.00 uur. In oktober is Speelland open van 12.00 uur tot 16.30 uur.

Attracties

In Speelland zijn veel verschillende attracties. Er zijn attracties voor jong en oud. Daarnaast kun je er zwemmen in het Victoriameer, lekker chillen op het strand of genieten van het zonnetje op het terras.

Speeltuin

In de speeltuin vind je allerlei leuke speeltoestellen, zoals schommels, draaitonnen, een wip, glijbanen, klimwanden en loopbruggen. De speeltuin staat midden op het strand.
Er is ook een peuterspeeltuin die geschikt is voor de allerkleinsten. Klim, kruip en glijd hier van verschillende soorten speeltoestellen en ga op onderzoek uit in de natuur.

Ook zijn er op verschillende plaatsen schommels te vinden op het park. Voor kleine kinderen zijn er speciale schommels met zitjes waardoor ze veilig kunnen genieten van het schommelen.

 

Funwheels

De Funwheels bestuur je met je handen. Door de hendels te bewegen bepaal je ook nog eens de snelheid. Op het speciaal afgezette terrein kun je gaan ontdekken hoe de Funwheels werken.

 

Buggybaan

Stap in de Buggybaan en ga op safari. Met deze stoere safari-auto’s ontdekt je kleine het Saharagebied van Speelland.  De Buggybaan is geschikt voor kinderen van 1,50 meter of kleiner.

Avontureneiland

Op Avontureneiland is er alle ruimte om samen te genieten van een heerlijke picknick of een leuk spel. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst dit eiland bereiken.

Trampolines

De trampolines in Speelland zijn toegankelijk voor alle kinderen. Hier kun je heerlijk springen of kunstjes vertonen.

Ook is er een air trampoline. Dit is een grote trampoline waar veel mensen tegelijk op kunnen springen.

Big Wheels

Op het parcours van de Big Wheels kun je je rijvaardigheid testen. Heb je je aan de verkeersregels gehouden? Dan heb jij een echt Speelland-rijbewijs verdiend. Je mag de superstoere auto of fiets helemaal zelf besturen.

Kinderen tot 1,60 meter mogen in de Big Wheels. Kleinere kinderen in een Big Wheel kunnen voortgeduwd worden door een begeleider. Begeleiders kunnen niet meerijden in de auto zelf.

De Trikes zijn geschikt voor kinderen tussen 1,05 meter en 1,30 meter.

Minigolf

De minigolfbaan bestaat uit verschillende banen die allemaal hun eigen uitdaging hebben. Sla in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole. De minigolfbaan is leuk voor het hele gezin!

Minicars

De Minicars zijn leuk voor kleine kinderen. Ze kunnen over het circuit rijden.

Waverider

In de Waverider kan je je eigen snelheid bepalen. In deze carrousel vliegen de waterspetters in het rond. Deze attractie is ook leuk voor volwassenen.

Kinderen tussen 1,10 meter en 1,20 meter mogen onder begeleiding van een volwassene in de Waverider. Is je kind groter dan 1,20 meter? Dan mag het golven alleen trotseren.

Duo-Waterglijbaan

De waterglijbanen zijn leuk voor iedereen. De vele bochten in de glijbanen maken het elke keer weer spannend. Er zijn er twee om uit te proberen! Je kunt ook een wedstrijdje doen met tweeën om te zien wie het snelste beneden is.

Voorkinderen zonder zwemdiploma A is begeleiding van een volwassene en het dragen van zwemvleugels verplicht.

Waterfietsen

Ga het water op in een leuke waterfiets en geniet op het mooie Victoriameer.
Kinderen zonder zwemdiploma moeten begeleid worden door een volwassene.

Aquashuttle

Aquashuttle is een spannende glijbaan met een lanceringelement. Zittend op een plankje, roetsj je naar beneden. Door de lancering stuiter je op het plankje nog een aantal meters door op het water. Durf jij?

Toegankelijk voor personen ≥ 10 jaar

Powerpaddler

Deze attractie is geschikt voor kinderen met een zwemdiploma. Zij kunnen lekker op het water dobberen en daarbij zelf het bootje besturen. De bootjes bevinden zich in een bassin en niet in open water.

Botsboten

De naam zegt het al. Met deze boten mag je botsen. Je kunt er zelfs voor zorgen dat je tegenstander nat wordt. Er zit namelijk een waterspuit op de botsboten.

Waterpistolen

Bij deze attractie kan iedereen laten zien hoe behendig hij of zij is. Met behulp van de waterstraal kun je de bal in de goede richting sturen en het eindpunt proberen te bereiken.

 

Djamboshow

De mascotte van Beekse Bergen, Olifant Djambo, neemt je graag mee op avontuur. Samen met de rangers zorgt hij in Speelland voor een spetterende show met dans en muziek.

Strand

Speelland ligt aan het mooie Victoriameer. Je kunt hier genieten op het strand. Neem je badhanddoek mee en geniet van de zon terwijl de kinderen lekker spelen. Op het strand is een speeltuin dus de kinderen vermaken zich hier wel. Wil je afkoelen? Dan duik je het Victoriameer in of je roetsjt van de glijbaan af voor een verfrissende plons.

Eten en drinken

Op verschillende punten in het park zijn horecagelegenheden te vinden. Ook is er een shop te vinden. In het vernieuwde Tito’s Totum kun je terecht voor een heerlijk belegd broodje, verse sappen of smoothies en voor kleinere lekkernijen.  Op het terras van Tito’s Totum zijn diverse picknickplaatsen.

Bij de Peuzelkraam kun je terecht voor lekkere frites en snacks. Deze kraam bevindt zich bij de ingang van Speelland. Op Avontureneiland vind je Zanzibar, waar je verfrissende drankjes en ijsjes kunt verkrijgen.

Praktische informatie

  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Speelland is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een invalidentoilet aanwezig. De attracties zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Overnachten in de buurt van Speelland

Wil je graag 2 dagen gaan spelen of combineer je Speelland met het Safaripark dan is het een goed idee om een overnachting te boeken vlakbij de Beekse Bergen.

Je kunt bij de Beekse Bergen slapen op vakantiepark en camping Lake Resort, vakantiepark Safari Resort of in het hotel van de Beekse Bergen.

Op Booking.com kun je een accommodatie zoeken in de buurt van de Beekse Bergen.

Anderen bekeken ook...

Pretpark aanbiedingen Nederland

Kindercampings

Kindvriendelijke hotels

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen