Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Camping met viswater

6 x Campings met viswater

6 x Campings met viswater

Boek hier de beste aanbiedingen

Succesholidayparcs
Ardoer

Inhoudsopgave:

Camping met viswater

Wanneer je tijdens het kamperen graag gaat vissen dan is het fijn om een camping uit te zoeken met viswater. Neem je visspullen mee en gooi je hengeltje uit in de visvijver van de camping. Het voordeel is dat je op de meeste campings geen visvergunning nodig hebt. Bekijk de leukste campings met viswater hieronder.

 

 

Vakantiepark Mölke

Zuna, Overijssel

Op Vakantiepark Mölke kun je terecht voor een heerlijke visvakantie. Je verblijft in Twente op een natuurrijke locatie aan het riviertje de Regge. Langs de rivier kun je op meerdere plekken je hengel uitgooien. Op de camping is een vissteiger en eigen strandje.  In de Regge zwemmen verschillende soorten vissen, zoals karper, snoek, brasem, paling, baars en nog veel meer! Op vakantiepark Mölke is genoeg te doen voor jong & oud. Mölke is onder andere voorzien van een overdekt zwembad, binnenspeeltuin en bootverhuur. Je kunt er ook een fluisterbootje huren en de mooiste visplekjes in Zuna ontdekken.

Deze camping met viswater is te boeken bij:

Vakantiepark Mölke/ Voordeeluitjes/ Bungalows.nl/ Booking.com

 

Beerze Bulten

Beerze, Overijssel

Beerze Bulten is een 5-sterren camping met ontzettend veel leuke faciliteiten voor jong en oud. Gooi jij graag een hengeltje uit tijdens de vakantie dan is deze camping ideaal. Beerze Bulten ligt namelijk direct aan een aftakking van de Vecht, maar ook daarbuiten biedt de rivier oneindig veel visstekjes om lekker te gaan vissen. De Vecht behoort tot de mooiste rivieren van Nederland. Er leven zo’n 17 soorten vissen in dit gebied.

Deze camping met viswater is te boeken bij:

Beerze Bulten

 

Recreatiepark Terspegelt

Eersel, Noord-Brabant

Recreatiepark Terspegelt heeft leuke faciliteiten voor jong en oud. Er zijn 2 recreatieplassen waar het is toegestaan om te vissen. Rondom het blobmeer zijn er verschillende plaatsen gecreëerd om in alle rust een hengeltje uit te werpen. Er zijn diverse vissoorten te vinden in deze mooie plas. Er zijn verschillende aanlegsteigers. Een hengeltje uitgooien vanaf je kampeerplaats of huuraccommodatie behoort hier ook tot de mogelijkheden! In deze plassen zwemmen diverse vissoorten (voornamelijk voorn, zeelt en baars), dus neem je visspullen mee en gooi je hengel uit.

Deze camping met viswater is te boeken bij:

Recreatiepark Terspegelt/ Allcamps/ Suncamp/ Booking.com

Vakantiepark EuroParcs Veluwemeer

Nunspeet, Gelderland

Europarcs Veluwemeer is geen camping maar een vakantiepark. Hier kun je wel in een lodgetent overnachten. Het grote voordeel aan dit park is dat je op het park zelf mag vissen zonder VISpas. Ook kun je je eigen boot meenemen naar het park. Als je een Waterfront woning boekt, kun je je boot aanleggen bij de steiger van je vakantiewoning. Je kunt ook een bootje huren. Let wel op want ga je vissen vanaf een boot? Dan heb je wél een VISpas nodig. Op het park verhuren en verkopen ze geen visbenodigdheden.

Deze camping met viswater is te boeken bij:

Europarcs/ Booking.com/ Voordeeluitjes/ Corendon

Camping Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant

Lake Resort ligt aan het grote Victoriameer. Het meer staat in verbinding met het Wilhelminakanaal. Wanneer je in het bezit bent van een vispas mag je hier ongestoord vissen.

Je kunt de volgende vissen aan de haak slaan: wit- en roofvis variërend van brasem, voorn en winde tot grote karpers, snoek, baars en paling. De vangst meenemen is niet toegestaan.

Lake Resort heeft ook speciale visstekken. Deze zijn ongeveer 10 m² en geschikt voor maximaal twee personen. Je moet zelf een vistent mee nemen. Je mag hier het hele jaar nachtvissen. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen.

Er zijn ook enkele Jungalows aan het Victoriameer waar je kunt vissen. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een andere accommodatie op loopafstand van het Victoriameer en een aparte visstek boeken.

Deze camping met viswater is te boeken bij:

Beekse Bergen/ Allcamps/ Bungalowspecials

Krieghuusbelten

Raalte, Overijssel

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten kun

je heerlijk vissen. Je kunt namelijk een kampeerplek of accommodatie aan het water boeken. Vanuit je vakantieplek gooi je meteen een vishengel uit! Familievakantiepark Krieghuusbelten is een ANWB top camping en ligt in een bosrijke omgeving. Hier is ook van alles te doen voor de kinderen.

Deze camping met viswater is te boeken bij:

Krieghuusbelten/ Booking.com

Anderen bekeken ook...

Camping aan meer Frankrijk

5 x Gorges du Verdon campings

Vinkeveense plassen overnachten

6 x Camping Ardennen met zwembad

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen