Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Recreatiepark Terspegelt

Recreatiepark Terspegelt

Recreatiepark Terspegelt

Boek hier de beste aanbiedingen

Recreatiepark Terspegelt
Allcamps
De Vakantiediscounter

Informatie over recreatiepark Terspegelt

Recreatiepark Terspegelt is een 5-sterren camping in Noord Brabant. Het is een geweldig park voor gezinnen met een fantastische animatie en leuke faciliteiten. TerSpegelt heeft bijna 500 toeristische kampeerplaatsen en  ruim 90 huuraccommodaties.
Recreatiepark Terspegelt scoort een 9 op Zoover en is een ANWB erkende top camping.

Ligging

De camping is gelegen in een natuurrijke omgeving in de Brabantse Kempen.

Faciliteiten

Bij Recreatiepark Terspegelt zijn er tal van faciliteiten die je kunt doen. Lekker zwemmen of meedoen met de uitgebreide animatie. Het kan hier allemaal.

Zwemmen

Terspegelt beschikt over een binnenzwembad met peuterbad, CanalPlay, bubbelbad en glijbaan. Daarnaast is er buiten een zwemplas met glijbanen en ook in Sterrenstrand is er water aanwezig.

Binnen zwembad

In het binnen zwembad kunnen de kleine kinderen zich vermaken in het Bloos’ peuterbad en de CanalPlay. Waterattractie CanalPlay is voor de peuters en kleuters helemaal geweldig. In een (foam)bootje varen ze door het kanaal op een avontuurlijke ontdekkingstocht.

 

Er is een dieper bad waar je baantjes kan trekken of waar de kinderen heerlijk van de kant af kunnen springen. Recreatiepark Terspegelt

Dan is er nog een super leuke glijbaan en een groot bad met bubbelbanken. Vanaf het bubbelbad heb je zicht op de glijbaan en kijk je uit over het Sterrenstrand.

Zwemplas

Bij de zwemplas kun je zwemmen in natuurwater of zonnen op het zandstrand. In de zwemplas staan 2 glijbanen waar je met mooi weer vanaf kan glijden. Neem een emmertje en een schepje mee en de kinderen vermaken zich de hele dag.

Spelen

Sterrenstrand

Sterrenstrand is een overdekt water- en zandspeelparadijs! Hier zie je overal natuurwater, is er een zandstrand en torenen er op verschillende plekken klim- en klauterkastelen boven alles uit.

Er is een spectaculair klim- en klauterkasteel van wel 8 meter.  In Zilva’s Haven kun je water en zand transporteren. Of ontdek het ondergrondse labyrint via een geheime ingang.

Recreatieplas

Het grootste buitenwater op TerSpegelt is de grote recreatieplas. Maar liefst 12 ha. water biedt ruimte voor vrijwel alle doeleinden. Denk aan allerlei watersporten, zwemmen en vissen.

Met je eigen uitrusting kun je op deze recreatieplas van allerlei vormen van watersport genieten. Dus heb je een surfplank, een roeibootje of een klein zeilbootje? Neem ‘m mee op vakantie en geniet van het water. Gemotoriseerde voertuigen zijn vanwege de veiligheid niet toegestaan. Wel kan je meedoen aan de activiteit BandRaften, waarbij je in een band achter een speedboot over het water dendert.

Vele accommodaties en kampeerplaatsen grenzen aan dit water. De TipiTenten, LakeviewLodge, luxe kampeerplaatsen, de kampeerplaatsen met privé sanitair. De WaterLodges liggen zelfs óp het water van de recreatieplas.

Speeltuinen

Bij Terspegelt zijn er verschillende speeltuinen waar de kinderen zich kunnen vermaken. Op de meeste veldjes staat wel een speeltoestel. Er is ook een grote speeltuin aan het begin van het park en er is een airtrampoline bij de zwemplas. Kortom kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen.

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij kun je kennismaken met de dieren die op de camping leven. Zo zijn er varkens, geiten, alpaca’s en konijnen.

 

 

Maisdoolhof

Hoe gaaf is dat, dolen, dwalen en zwerven door het nieuwe Maïsdoolhof.  Je kunt het Maïsdoolhof iedere dag gratis bezoeken tussen 17:00 tot 20:00 uur. Op woensdag- en zondagochtend kun je ook een bezoekje brengen tussen 10:00 en 12:00 uur. Probeer de uitgang te vinden door het Maïsterie op te lossen! (8+) Dit duurt ongeveer 2 uur.

Voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar is er het KinderDoolhof. Prins Floris en Prinses Spegelientje zijn hun koninklijke spulletjes kwijt geraakt, lukt het jullie om deze terug te vinden en zo naar de uitgang te gaan?

Sportieve faciliteiten

Sportplein

Op het sportplein kun je voetballen, tennissen, badmintonnen en basketballen. Het SportPlein is gratis te betreden en is geschikt voor alle leeftijden. Ook worden er gedurende het hele seizoen leuke activiteiten/toernooien georganiseerd op het SportPlein!

sport- en vliegervelden

TerSpegelt heeft twee grote sport- en vliegervelden. De grootste van de twee ligt aan het strand bij de zwemplas. Op dit sportveld vind je voetbalgoals, maar ook een pannaveld en een beachvolleybalveld. En het sportveld leent zich ook héél goed om te vliegeren bij een beetje wind. Het andere sportveld ligt bij La Cantina, hier worden vele sporttoernooitjes georganiseerd door het recreatieteam.

Pumptrack

Er is een echte Pumptrackbaan op camping Terspegelt. Er zijn bulten, bochten en heuvels waar je met BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), ATB en stepjes met luchtbanden gebruik van kan maken. Het dragen van een helm en bescherming is verplicht. Spullen kunnen gehuurd of gekocht worden bij de receptie. De PumpTrack is dagelijks gratis toegankelijk.

Fietscrossbaan

Naast de pumptrackbaan is er ook een fietscrossbaan. Gave bulten, uitdagende springbulten en coole bochten liggen op jou te wachten. Ook hier is bescherming verplicht.

terspegelt eersel

QR-FIT beweegroutes 

Ben je sportief aangelegd en wil je op vakantie ook graag in beweging blijven dan kan dat op camping Terspegelt perfect met de nieuwe QR-FIT beweegroutes. Iedere dag kun je nieuwe oefeningen doen. Volg de palen verspreid over het park en bij de Natuurpoort, scan de QR-code, bekijk de instructievideo’s en laat de uitdaging beginnen!

De oefeningen bestaan uit drie niveaus: beginner, gemiddeld en gevorderd. Na het scannen vind je alle oefeningen via de website of download de gratis QR-Fit app voor meerdere mogelijkheden.

Kabouterpad

Het Kabouterpad is een wandeltocht vol leuke opdrachten in de natuur. De kinderen krijgen een echte kaboutermuts en kaboutertas (met daarin een opdrachtenboekje, stickervel en diploma) mee. Tijdens de wandeling kun je opdrachten maken. De opdrachten wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan men bij het Kabouterpad terecht. De kabouterspullen kunnen opgehaald worden bij de receptie van Recreatiepark TerSpegelt tijdens de openingsuren. De spullen hoeven bij terugkomst niet te worden ingeleverd.

Het Kabouterpad is dagelijks te lopen. De kosten hiervoor bedragen €6,25,- voor kinderen en volwassenen zijn gratis. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Staatsbosbeheer voor het behoud van de natuur.

Ontdekpad

Aan de rand van de grote recreatieplas ligt een mooi natuurgebied met een heus Ontdekpad. Ga op pad in Zilva’s ontdekpad met een knapzak. Met behulp van een opdrachtenvel en diverse attributen uit de knapzak ga je een hele hoop leren over de natuur, maar dan wel op een leuke manier!De knapzak kun je bij de receptie afhalen en terugbrengen.

Er zijn nog veel meer sportieve faciliteiten die hier kort benoemd gaan worden.

 • Midgetgolfbaan
 • Suppen
 • Wandelen of fietsen in de omgeving
 • Bandraften
 • Tokkelen van de dubbele tokkelbaan
 • Blobben
 • Jeu de boules
 • Beachvolleybal

Zoals je ziet hoef je je hier geen moment te vervelen. Voor jong en oud zijn er verschillende sportieve faciliteiten te doen.

Animatie/recreatie

Het recreatieteam zorgt voor allerlei leuke activiteiten. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Denk hierbij aan een dropping, kinderdisco, discozwemmen en nog veel meer.

Voor kinderen tot 8 jaar zijn er leuke activiteiten zoals een  SterrenPyjamaParty of luister naar de BloosVoorleesAvonturen.  In de avond is er vaak een gezellige Sterrenparade en Sterrendisco!

Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ook een heleboel leuke activiteiten te doen. Er is een 8+Disco, Neonparty’s, Silentdisco’s en Pleinfestijnen. In de zomer worden er zelfs spetterende Schuimparty’s georganiseerd.

Ook voor tieners is Terspegelt erg leuk. Bij Love2Lounge kun je lekker chillen met je vrienden of doe mee aan een spannende dropping. Op het SportPlein kun je mee doen met leuke toernooien en activiteiten zoals Knotsbal. Er is ook eenHangOut die alleen voor tieners is.

Volwassenen hoeven ook niet op hun billen te blijven zitten. Je kunt meedoen met de BootCamp of de Zumba. Of daag elkaar uit met een potje tennis of voetbal! Er worden verschillende activiteiten georganiseerd op het SportPlein of het SportVeld. Ook leuk voor jong en oud: De Grote TerSpegelt Quiz, De RoofvogelShow en de Pleinfestijnen!

55+ers kunnen lekker gaan wandelen, fietsen, tennissen of jeu de boulen met elkaar.

Er zijn verschillende plekken waar je terecht kan voor leuke activiteiten.

KnutselZolder

Op De KnutselZolder wordt volop geknutseld! Lekker knippen, plakken, scheuren en lijmen. Alles kan! Het hele seizoen kan er geknutseld worden op de KnutselZolder.

Terspegelt

De Werkplaats

In de Werkplaats kun je klussen met hout en metaal Verschillende vormen van houtbewerking zijn mogelijk, schilderen, boren, solderen en elektrisch figuurzagen. De mooiste werkjes zullen in De Werkplaats gemaakt worden! Vanwege het gebruik van elektrisch gereedschap is De Werkplaats met name geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Terspegelt

HangOut

Kom gamen, je favoriete muziek draaien, gratis internetten of gewoon lekker chillen.  Geen irritante kleine broertjes of zusjes en geen zeurende ouders. De perfecte omgeving voor jeugd in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar!

terspegelt

 

 

Eten en drinken

Bij camping Terspegelt zijn er wel 7 horeca gelegenheden waar je wat kunt eten en drinken.

Strandpaviljoen De Wijde Blick

is een  modern restaurant waar een  comfortabele, gastvrije sfeer is.  De Wijde Blick is een gezellig restaurant om lekker te eten met de hele familie. Ook voor de kids staan er heerlijke gerechten op de kaart en buiten het eten om kunnen ze lekker spelen in de speelhoek met kinderbioscoop. Het terras (deels overdekt en verwarmd) biedt een fantastisch uitzicht over twee van onze drie recreatieve plassen.

De Keizer

is een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart staan (seizoens)producten met een internationaal tintje. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer of op de veranda bij het knetterende haardvuur. Een plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kunt lopen om gezellig een kop koffie te drinken of komt genieten van heerlijke lekkernijen.

Snackbar LekkerSnacken

In de snackbar kun je terecht voor lekkere frietjes en snacks.  Afhalen, bezorgen en eten in de snackbar is mogelijk.

Afhaalcorner LekkerMakkelijk

Gedurende het hele seizoen dagelijks geopend en hèt adres voor heerlijke versbereide pizza’s. Bij LekkerMakkelijk kun je ook terecht voor heerlijke Slush Puppies, softijs en milkshakes.

La Cantina

La Cantina is de plek voor een drankje en een potje darts en pool. Maar ook om te gamen op de Playstation 4 of om sportwedstrijden te kijken op groot scherm. Ook worden gier activiteiten gehouden zoals de Talentenshow, het Pleinfestijn en de Verhalenbus.

Kiosk

De kiosk bevindt zich bij het Sterrenstrand. Je kunt hier een lekker drankje, een broodje, frietjes of ijsje bestellen tijdens het zwemmen en spelen in SterrenStrand?

Supermarkt

De SPAR supermarkt bevindt zich tegenover de receptie. Hier kun je terecht voor heerlijke ovenverse broodjes, vers brood en banket en een compleet aanbod van vlees, vis, vleeswaren, zuivel, groente en fruit. Ook vind je een uitgebreid assortiment kruidenierswaren, huishoudelijke artikelen, lectuur en speelgoed.

Accommodaties

Bij Recreatiepark Terspegelt heb je veel keus om een accommodatie te huren. Je kunt een accommodatie huren voor 1 t/m 12 personen.

Lodges

Ga slapen in een glamping lodge. Dit is een tent met daarin alle faciliteiten. Er is een keuken, wc en badkamer aanwezig evenals slaapkamers en een zithoek. Bij Terspegelt kun je de volgende soorten lodges boeken.

 • Waterlodge (8 personen)
 • Lakeviewlodge ( 8 personen)
 • Glampinglodge (7 personen)
 • Funlodge (6 personen)
 • Outbacklodge (6 personen)
 • Loungelodge ( 5 personen)

Terspegelt

Caravans

Er zijn huurcaravans te boeken voor 4 en 6 personen. De huurcaravans zijn compleet ingerichte stacaravans en staan op het campinggedeelte met jaarplaatsen. De stacaravan staat tussen caravans van vaste gasten. Wie weet krijg je van de vaste gasten op het veldje wel een paar geweldige vakantietips!

Camping Tersegelt

Chalet

De chalets zijn er voor 6 personen. De Chalets zijn centraal gelegen ten opzichte van diverse faciliteiten.  Qua indeling zijn de chalets allemaal anders, iedere chalet heeft zijn eigen, unieke inrichting. Er zijn ook Verandachalets te huur voor 5 personen. Elke chalet is volledig ingericht in één van de thema’s; water, bos, strand en bloemen. Om het vakantiegevoel compleet te maken, staat er een BBQ en hangt er een hangmat klaar.

Terspegelt

Tenten

Er zijn 2 soorten tenten te huur. Namelijk een luxetent voor 5 personen en een tipitent voor 5 personen.

De LuxeTent is volledig ingericht en voorzien van een luifel waaronder het goed toeven is. Het voorfront van de tent is geheel open te ritsen, voor een optimale binnen/buiten beleving. Er is een woongedeelte met open keuken, een toilet, een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met een 1-persoonsbed en een stapelbed.

De TipiTent is compleet ingericht. Naast de Tipi staat een privé sanitair unit met douche en toilet. De verhuur van de TipiTenten is goed combineerbaar met een kampeerplaats met privé sanitair. Zo kun je genieten van een gezamenlijke vakantie, met toch voldoende privacy.

Terspegelt

Bosvilla

De BosVilla is een zeer ruim vakantiehuis gelegen in een grote omheinde tuin met aangrenzende bosrand. De villa beschikt over een grote eet-/woonkamer waar je gezellig met het gehele gezelschap kan genieten aan de grote eettafel of lekker chillen in de zithoek. In totaal heeft de villa 6 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

bosvilla terspegelt

Klik hier om alles te weten te komen over de accommodaties.

Kamperen

Kamperen

Op TerSpegelt kun je kiezen uit basis kampeerplaatsen, comfortplaatsen, luxe plaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Sommige kampeerveldjes zijn speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen van 0 t/m 6 jaar. Klik hier om meer te weten te komen over de kampeerplaatsen.

Bij Recreatiepark Terspegelt kun je ook jaarplaatsen huren of een bestaande caravan kopen.

Omgeving

Heb je nog tijd over en wil je de omgeving gaan verkennen? Geniet van de natuur van de Brabantse Kempen. Tegenover TerSpegelt ligt  Natuurpoort TerSpegelt. TerSpegelt ligt dichtbij verschillende attractie parken zoals de Efteling, Safaripark- en Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk, Bobbejaanland en Toverland. Wil je graag shoppen in een leuke stad dan is Eindhoven vlakbij.

Praktische informatie

Inchecken kamperen: 14.00 uur
Inchecken verhuuraccommodatie: 15.00 uur
Uitchecken kamperen: 11.00 uur
Uitchecken verhuuraccommodatie: 10.00 uur

 • Gratis WiFi
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Je mag op de dag van aankomst en vertrek al/nog de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten.
 • Gratis parkeren

 

Voor wie geschikt

Recreatiepark Terspegelt is voor kinderen echt een walhalla. Kinderen t/m 16 jaar zullen zich hier prima vermaken. Maar ook volwassenen zullen zich niet snel vervelen. Kortom de camping is voor iedereen geschikt die van een luxe levendige camping houdt.

Aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen naar Recreatiepark Terspegelt.

Review

Wil je een eerlijke review lezen over onze ervaring op Recreatiepark Terspegelt? Klik dan hier voor een blog over ons weekendje naar Terspegelt.

* De Vakantiesnuffelaar wordt niet betaald om een review te schrijven. Het weekendje weg is dan ook niet gefinancierd door derden.

Anderen bekeken ook...

Terspegelt review

9 x leuke vakantieparken Nederland

Kindercampings Nederland

Kindvriendelijke hotels

Hotels met aquapark

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen