Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Terspegelt review

Terspegelt review

Terspegelt review

Boek hier de beste aanbiedingen

Recreatiepark Terspegelt
Allcamps
De Vakantiediscounter

Terspegelt review

In mei 2022 zijn we met de kinderen een weekendje naar Recreatiepark Terspegelt in Eersel geweest. Lees hier hoe het ons is bevallen.

Informatie over recreatiepark Terspegelt

Recreatiepark Terspegelt is een 5-sterren vakantiepark. Het park lig in het Brabantse Eersel. Op recreatiepark Terspegelt kun je kamperen en accommodaties huren. Voor jong en oud is er hier veel te beleven.

Vrijdag

Aankomst

Op vrijdag vertrekken we in de middag naar Recreatiepark Terspegelt. Wanneer we aankomen om 15.00 uur kunnen we meteen inchecken.

Nadat we alle uitleg en de sleutel hebben gekregen gaan we kijken hoe onze stacaravan eruit ziet. Het is niet super groot maar gelukkig is het mooi weer en is er op het park genoeg te doen. Nadat ik de bedden heb opgemaakt en de koffers heb uitgepakt gaan we het park verkennen.

Wanneer we een rondje lopen over het park komen we vrienden van ons tegen die ook op het park blijken te staan. Wat gezellig!
We spelen even in de speeltuin en daarna willen de kinderen toch wel heel erg graag gaan zwemmen.

We gaan ons omkleden en bepakt en bezakt lopen we richting het zwembad. Maar wanneer je naar het zwembad loopt kom je ook langs een recreatieplas. De kinderen wilden even voelen of het water koud was.

Dit bleek mee te vallen dus doken ze meteen het water in en gingen vervolgens van de glijbaan die in de recreatieplas staat.

 

Het zwembad

Het zwembad is niet super groot maar wel ontzettend leuk voor kinderen. Zo is er een peuterbad, een bad om baantjes te zwemmen, een CanalPlay, een glijbaan en een bubbelbad.

De jongens vonden het helemaal geweldig om van de glijbaan af te gaan. De kleinste keek liever toe vanuit het bubbelbad. Vanuit het bubbelbad kun je het glijbaan gedeelte in de gaten houden en kijk je uit op Sterrenstrand. Sterrenstrand en het glijbaan gedeelte zitten namelijk in dezelfde ruimte.

 

Na heel veel keren van de glijbaan te zijn geweest was het tijd voor iets anders. Onze kleine meid had de CanalPlay al ontdekt. Met een (foam)bootje vaar je door het kanaal op een avontuurlijke ontdekkingstocht. Ook de jongens wilden dit wel eens uitproberen. En wat een lol hadden ze toch. Ontzettend leuk was natuurlijk ook dat je elkaar nat kon spuiten.

Na het zwemmen zijn we terug naar de caravan gegaan omdat onze favoriete voetbalclub moest voetballen en dat kon natuurlijk niet gemist worden. Tijdens de wedstrijd hebben we een pizza besteld die ze bij de caravan kwamen bezorgen. Na de wedstrijd en toen de kindjes op bed lagen hebben wij nog even lekker buiten gezeten op de veranda.

Zaterdag

Na een redelijk goede nacht hebben we eerst een lekker ontbijtje op wat manlief en oudste zoon voor ons gehaald hadden in de supermarkt. Er was genoeg keuze dus we hebben heerlijk gegeten op de veranda.

Vandaag komt mijn zusje langs met haar 2 dochters. Wanneer ze er zijn gaan we eerst naar de speeltuin om vervolgens Sterrenstrand te gaan ontdekken.

Sterrenstrand

Sterrenstrand is een water- en zandspeelparadijs. Hier kunnen de kinderen klimmen, klauteren en met water en zand spelen. In SterrenStrand zie je overal natuurwater, is er een zandstrand en torenen er op verschillende plekken klim- en klauterkastelen boven alles uit.

We zoeken een plekje op het zand zodat we de kinderen goed in de gaten kunnen houden en dan gaan de kids op pad met schepjes, emmertjes en zeefjes. Ze hebben het ontzettend naar hun zin. Het enige nadeel is alleen dat het water echt enorm koud is. Hoe later het wordt, hoe warmer het ook wordt in Sterrenstrand. Het lijkt alsof je in een soort kas zit. Dus zodra de zon begint te schijnen warmt het erg snel op.

Na lekker klimmen en spelen vinden ze het tijd om naar het zwembad te gaan. Vanuit Sterrenstrand kun je via een bad naar het zwembad of via een andere ingang.

In het zwembad gaan ze weer lekker glijden, bootje varen en van de kant af springen in het diepe bad. Ze genieten volop.

Na het zwemmen gaan we eten en dan nemen we een kijkje bij de kinderboerderij en de Pump track die daarbij ligt. Super leuk om al die kinderen op fietsen en stepjes over de baan te zien gaan. Onze kinderen zien het toch niet zo zitten en kijken liever.

Na een middagje spelen en plezier maken met zijn allen gaan we eten bij de snackbar. Het eten is erg lekker en na het eten gaan we op weg naar de kinderdisco.

 

Animatie

Op Recreatiepark Terspegelt is ontzettend veel leuke animatie voor kinderen van alle leeftijden. In de avond gaan we naar de kinderdisco en de meiden dansen erop los. Na de disco is er nog een spel op de Knutselzolder en voor de oudere kinderen is er een silent disco.

Na alle leuke activiteiten van vandaag gaat mijn zusje naar huis en wij gaan ons ook even rustig aan doen in de caravan.

Zondag

Vandaag herhalen we de dag van gisteren weer een beetje. We gaan zwemmen, spelen op Sterrenstrand en spelen in de buitenspeeltuin. Ook hebben we op het veldje waar onze caravan staat een basketbalnet staan. De mannen vinden het geweldig om een partijtje te doen samen.

In de avond steken we de barbecue aan en spelen de mannen nog een potje voetbal en basketbal op het sportveld terwijl de kleine meid weer met doet met de disco.

Maandag

Vandaag moeten we de stacaravan weer verlaten.
We gaan nog even spelen in de speeltuin en bij de zwemplas. In de middag gaan we lunchen in het restaurant.
Het eten is ook hier erg lekker.
Na het eten wilden we eigenlijk het Kabouterpad nog gaan lopen maar de kinderen waren niet heel erg gezellig en hadden er absoluut geen zin in. Toen hebben we maar besloten om op tijd naar huis te rijden zodat ze daar nog even konden chillen voordat ze morgen weer naar school moeten.

Accommodatie

De Stacaravan is niet heel groot. Maar voor een paar daagjes is het goed te doen. Er zijn 3 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel. Er is ook een apart toilet. In de keuken is een koelkast met vriezer, een magnetron en een gasfornuis. In de stacaravan hangt een airco en je maakt gebruik van gratis WiFi . Het overdekte terras is groot en er staat tuinmeubilair. Hier hebben we veel tijd op doorgebracht.

Onze Terspegelt review

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Maar hebben nog niet alles gezien en gedaan op het park. Dit is natuurlijk ook haast onmogelijk in een paar dagen. Ons meisje was helemaal fan van het animatieteam en heeft het nu nog wel eens over Roos, Bloos en de anderen.

De animatie en het aantal activiteiten was echt enorm. Voor iedere leeftijd is er wel iets te doen. Deze krijgt van ons dan ook een dikke 10!

Het zwembadwater was lekker warm en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Het zwembad krijgt van ons daarom een 8.

Sterrenstrand is supermooi aangelegd maar het water was wel erg koud. Al met al hebben de kinderen zich hier prima vermaakt. Sterrenstrand krijgt ook een 8 van ons.

De zwemplas is heerlijk met warm weer. Er staan zelfs 2 glijbanen in het natuurlijk zwemwater. Met mooi weer kun je hier heerlijk vertoeven. De zwemplas krijgt van ons een 10.

De faciliteiten zoals het sportveld en de pumptrack zijn erg netjes aangelegd. De kinderen kunnen zich hier uren vermaken. Ook deze faciliteiten krijgen een 10.

Recreatiepark Terspegelt scoort in totaal een 9.

Onze tips

  • Neem emmertjes en schepjes mee
  • Ga zeker mee doen aan de animatie
  • Het park is vooral erg leuk met mooi weer
  • Installeer de app
  • Het park is geschikt voor alle leeftijden

Praktische informatie

Inchecken: na 15.00 uur
Uitchecken: voor 10.00 uur.
Huisdieren toegestaan.

Klik hier voor meer informatie over Recreatiepark Terspegelt.

Aanbiedingen

Hou jij van kamperen? Dan heeft Recreatiepark Terspegelt het Kampeerarrangement. Er zijn verschillende kampeerarrangementen te boeken.

Anderen bekeken ook...

Recreatiepark Terspegelt

Kindercampings

Kindvriendelijke hotels

Kinderbungalows

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen