Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Drouwenerzand camping

Campings met privé sanitair Nederland

Recreatiepark Terspegelt

Kampeerdorp de Zandstuve

Recreatiepark Terspegelt

Kampeerdorp de Zandstuve

Campings met privé sanitair Nederland

Campings met privé sanitair’

Campings met privé sanitair winnen de laatste tijd behoorlijk aan populariteit. Op steeds meer campings in binnen- en buitenland zie je kampeerplaatsen met prive sanitair verschijnen.

Wat is een camping met prive sanitair?

Wanneer je een kampeerplaats met prive sanitair boekt dan staat er bij je kampeerplek een huisje met daarin je eigen sanitair. Denk hierbij aan je eigen douche, wastafel en toilet. Sommige campings met prive sanitair hebben zelfs een vaatwasser of wasmachine. Je kunt je eigen prive sanitair afsluiten met een sleutel of pasje zodat het prive sanitair ook echt prive blijft.

Waarom kiezen voor een camping met prive sanitair?

Wanneer je kiest voor prive sanitair dan hoef je de douche en het toilet niet te delen met vreemden. Daarnaast hoef je niet zo ver te lopen wanneer je nodig naar de wc moet. Vooral met kinderen is dit natuurlijk erg prettig. Ook is prive sanitair een stuk hygiënischer aangezien je het sanitair niet hoeft te delen met zoveel andere mensen.

Voor wie is een camping met prive sanitair ideaal?

Kamperen met prive sanitair is ideaal voor mensen die graag willen kamperen maar toch willen genieten van wat meer luxe. Vaak kiezen gezinnen met kleine kinderen ook het liefst voor een camping met prive sanitair. Wanneer de kinderen ’s nachts naar de wc moeten dan hoef je niet ver te lopen. Ook als kinderen net zindelijk zijn is het fijn dat ze snel bij een wc zijn. Maar niet alleen gezinnen kunnen een camping met prive sanitair waarderen. Ook oudere mensen vinden het prettig als ze niet zo ver hoeven te lopen naar de wc, douche of de afwasplek. Daarnaast kun je ook voor medische redenen kiezen voor een kampeerplaats met prive sanitair.

 

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen