Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
De Veluwse Bron

De Veluwse Bron

De Veluwse Bron

Boek hier de beste aanbiedingen

Vakantieveilingen
Zoweg

Informatie over de Veluwse Bron

De Veluwse Bron is een mooi wellness resort op de Veluwe. Het is een groot sauna complex dat vaak in de top 3 staat van lijstjes met de beste sauna’s. De sauna is geopend in 2008.

 

Ligging

Dit saunacomplex is gelegen in het Gelderse Emst. Het wellness resort ligt aan een groot meer. Vanuit het resort heb je een mooi uitzicht over het natuurmeer en hierin kun je heerlijk afkoelen.

Faciliteiten

Sauna’s

Bij de Veluwse Bron zijn 20 verschillende sauna’s waar je heerlijk kunt ontspannen. Er zijn sauna’s met temperaturen tot 65°C, milde sauna’s met een temperatuur tussen de de 70°C en 75°C maar er zijn ook sauna’s boven de 80°C.

De sauna’s hebben verschillende thema’s zoals Pakistaanse zoutsteensauna, wildobservatiesauna, infraroodcabines, stoomcabines en haardsauna’s.

Baden

Er zijn warme en koude baden bij de Veluwse Bron. Zo is er een kruidenbad, voetenbad, zoutwaterbad, een binnen- en een buitenbad, bubbelbaden en dompelbaden.

Relaxruimtes

In de VIP lounge kun je heerlijk relaxen en ontspannen bij de open haard. Vergeet niet te genieten van het prachtige uitzicht! Relaxruimte het Tropisch Strand vind je buiten in de tuin. Deze ruimte is geheel in stijl ingericht en je kan er heerlijk relaxen in een aangename temperatuur van 30°C. Neem plaats in de ligstoelen en waan jezelf in een prachtig paradijs.

 

Saunarituelen

Voor nog meer ontspanning kun je verschillende saunarituelen gratis beleven.  Ervaar een opgieting, plan je eigen geurenroute of laat je verrassen tijdens een beleving waarbij je een reis maakt naar de wereld van ontspanning.

Eten en drinken

Restaurants

Bij de Veluwse Bron zijn 2 restaurants. Restaurant op ‘t Suyden is een sfeervol restaurant waar je plate gerechten kunt bestellen. Geniet van een lekker broodje, een salade of een lekker drankje.

Bij restaurant Xue Mei geniet je van overheerlijke Aziatische gerechten.

Praktische informatie

Badkledingdagen

Iedere maandag en de laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij Veluwse Bron.

Op badkledingdagen is het verplicht om badkleding te dragen.
De volgende badkleding is toegestaan:

  • Zwempak
  • Bikini/tankini
  • Zwembroek
  • Zwemshort

Op een badkledingdag hou je in alle faciliteiten badkleding aan. In de restaurants, de loungeruimtes, de relaxruimtes, het paviljoen en op de terrassen is het dragen van een badjas over de badkleding verplicht.

Openingstijden

De Veluwse Bron is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.30 uur. Alle faciliteiten sluiten om 22:00 uur. Op Oudejaarsdag sluit de Veluwse Bron om 18.00 uur.

Leeftijd

Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom. Personen tussen de 14 en 18 jaar mogen Veluwse Bron alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen.

 

Omgeving

De omgeving van de Veluwse Bron is omringd met natuur, dorpen en steden. In de buurt liggen leuke steden als: Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Putten, Ermelo en Elburg. Op de Veluwe kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn prachtige routes om te wandelen of fietsen

Voor wie is de Veluwse Bron geschikt?

De Veluwse Bron is voor personen van 14 jaar of ouder die heerlijk willen ontspannen in een van de beste sauna’s van Nederland. Er zijn veel verschillende faciliteiten zodat je je zeker een dag kunt vermaken bij de Veluwse Bron. De locatie is ook perfect voor rustzoekers.

De Veluwse Bron review

Zelf ben ik in september 2022 een dagje naar de Veluwse Bron geweest. Lees hier mijn ervaringen in een eerlijke review.

De Veluwse bron aanbiedingen

Er zijn verschillende aanbiedingen te boeken naar de Veluwse Bron.
Zo kun je dagtickets met korting kopen bij:

Bij Vakantieveilingen kun je meebieden voor een dagentree voor 2 personen. Bepaal zelf je prijs.

Bij Zoweg kun je een arrangement boeken met overnachting. Je hebt de keuze uit verschillende hotels en je kunt een 2-daags of 3-daags arrangement boeken inclusief toegang tot de Veluwse Bron.

Voor nog meer sauna aanbiedingen kijk je hier.

Anderen bekeken ook...

Veluwse Bron review

Sauna aanbiedingen

Sauna met overnachting aanbieding

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen