Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Veluwse Bron review

Veluwse Bron review

Veluwse Bron review

Boek hier de beste aanbiedingen

Zoweg
Vakantieveilingen

Veluwse Bron review

Voor een Veluwse Bron review zit je hier goed. De Vakantiesnuffelaar schrijft zelf namelijk reviews over de uitjes, weekendjes weg en vakanties die ze maakt.

Deze reviews zijn eerlijk en betrouwbaar. De Vakantiesnuffelaar krijgt niet betaalt om een goede review te schrijven. Alle vakanties en uitjes die we maken worden door ons zelf gefinancierd.

Informatie over de Veluwse Bron

De Veluwse bron is een zeer mooie sauna aan een natuurmeer. De sauna heeft 20 sauna’s, verschillende baden, 2 restaurants en diverse saunarituelen.

 

Onze review

Eind september 2022 ben ik in mijn eentje naar de Veluwse Bron geweest. Na een zeer heftige periode in mijn privé leven was ik toe aan wat rust en ontspanning. Via Zoweg heb ik toen een hotelarrangement geboekt. Ik heb 2 nachten geslapen bij Fletcher hotel Epe/Zwolle. Bij dit arrangement zat een dagentree bij de Veluwse Bron.

Naar de Veluwse bron

Op de tweede dag van mijn verblijf was de dagentree bij de Veluwse bron voor mij gereserveerd. Na het ontbijt ben ik op weg gegaan naar de Veluwse Bron. In ongeveer 20 minuten sta je vanuit het hotel bij de Veluwse Bron. De weg er naartoe is behoorlijk binnendoor. Bij aankomst was het erg druk. Er stond zelfs een rij buiten. Toch liep het op zich vrij snel door.

Ik vond het wel verrassend dat het op een vrijdag zo druk was. Ik wil niet weten hoe druk het er in het weekend is eerlijk gezegd. Eenmaal binnen verspreidden de mensen zich wel over het resort. In iedere sauna was wel plek maar je zat er zeker niet in je eentje in. Pas na het avondeten werd het rustig.

De sauna’s en de baden waren heerlijk. Vanuit de Wildobservatiesauna heb je een mooi uitzicht over het meer.

Lunch

Ik heb tussen de middag een heerlijk broodje carpaccio gegeten in restaurant Op ‘t Suyden. Het broodje was erg lekker, de bediening was goed en er was een uitgebreide keuze aan lunch mogelijkheden.

Opgieting

Na het eten heb ik een opgieting gedaan. Dit was een zeer fijne opgieting met een erg leuke saunameester. Het was een hot and cold opgieting. Na de opgieting ben ik in een ligstoel gaan liggen waar ik uitzicht had over het mooie meer.

Persoonlijk vond ik de haardsauna erg fijn. Ik vind het heerlijk om naar een vuurtje te kijken tijdens een sauna sessie. Ook de infraroodcabine was favoriet.

Diner

Rond etenstijd ging ik weer terug naar het restaurant om een avondmaaltje te nuttigen. Ik koos voor de saté. Het eten werd snel geserveerd en was erg lekker.

Na het eten ben ik even in de rustruimte gaan liggen met een boekje. Heerlijk om hier even te relaxen.

Rustruimte

Na het rusten heb ik nog een paar sauna’s gepakt, even lekker gedoucht en gescrubd  en toen weer richting het hotel gegaan.

 

Conclusie

Een dag Veluwse Bron is eigenlijk te kort. Het is me niet gelukt om alle sauna’s te ervaren. Maar dat is een goede reden om een keer terug te gaan. De Veluwse bron is namelijk erg goed bevallen.

Grote voordelen van de Veluwse Bron zijn wat mij betreft:

 • Goede bediening
 • Lekker eten
 • Veel keuze aan sauna’s
 • Goede temperatuur van de sauna’s en baden
 • Afkoelen in een natuurmeer

Nadelen van de Veluwse Bron zijn wat mij betreft:

 • Een dagje sauna is een dure hobby
 • Er staat geen voorgerecht op de kaart
 • Overdag was het behoorlijk druk
 • Als je er voor het eerst bent lijkt het soms wel een doolhof

Ik vond het ook erg fijn om niet helemaal meer naar huis te hoeven rijden. Normaal gesproken moet ik ongeveer een uur en kwartier rijden om er te komen. Nu was ik in 20 minuten weer terug bij het hotel. Wil je meer weten over het hotel waar ik verbleven ben? Kijk dan eens op de pagina van Fletcher hotel Epe Zwolle.

Onze tips

 • Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen
 • Neem zelf een badjas, handdoeken en slippers mee
 • Ga op andere tijden eten i.p.v. op de gebruikelijke tijden
 • Neem een flesje water mee wat je gedurende de dag kunt vullen
 • Kijk van te voren of je leuke aanbiedingen kunt bijboeken bijvoorbeeld een massage

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen