Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Escaperooms

Escaperooms

Escaperooms

Boek hier de beste aanbiedingen

Tripper

Inhoudsopgave:

Escaperooms

Ben jij een grote fan van escaperooms? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina staan verschillende aanbiedingen voor leuke escaperooms.

Ontsnap uit de Dakar Challenge Escape Room bij Coronel

Lukt het jou om in 60 minuten te ontsnappen? Het unieke aan deze escape room is dat je met twee teams tegelijk kunt spelen. Elk in een identieke, aparte kamer. Leuk én spannend uitje!

Maandag t/m donderdag – Dakar Challenge Escape Room bij Coronel
€ 59,99

Vrijdag t/m zondag – Dakar Challenge Escape Room bij Coronel € 68,95

De voucher is geldig voor 2 tot maximaal 6 personen

Ontsnap uit een spannende escaperoom in Rotterdam, Nijmegen, Harderwijk of Antwerpen

Ontsnap uit één van de vele escaperooms van The Events Bakery, te vinden in 6 verschillende steden. Iedere kamer heeft een eigen thema en is daarbij voorzien van de mooiste ‘special effects’. De kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden, dus voor ieder wat wils! Lukt het jou om met jouw team binnen 60 minuten te ontsnappen? Leuk met vrienden en familie of als teamuitje met je collega’s!

 

Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren

Sinds kort gonst het van de geruchten in het rustieke dorpje Appelscha aan de rand van het Drents Friese Woud. Er is een pakketje uit de vorige eeuw gevonden in De Bosbergtoren op de glazen vloer van één van zijn zijtakken. Dit pakketje gaat nu van hand tot hand. Het pakketje bestaat uit een envelop met 5 kaarten erin vol met aanwijzingen, puzzels, raadsels, foto’s, tekeningen, geheimschrift, spreuken, YouTube-filmpjes en cijfers. Kunnen jullie het geheim van De Bosbergtoren ontrafelen?

Ontdek een nieuw soort escapemysterie: een hersenkraker van jewelste verteld in de vorm van vijf handgemaakte en prachtig ontworpen ansichtkaarten. Elke kaart is bezaaid met puzzels, cijfers en mysteries die je steeds dieper in het Geheim Van De Bosbergtoren zuigen. Het geheim van De Bosbergtoren neemt je mee naar het pittoreske dorpje Appelscha aan de rand van Drents Friese Woud.

Escape Game Het Geheim van de Bosbergtoren
€ 12,45

 

 

Halloween Combo Escape Game van NoxBox

Ontrafel samen met jouw vrienden de Escape Games Combo Night Crawler en Ghost Train van NoxBox. Speel deze spannende thuis escapes samen met vrienden, familie of via Zoom!

Halloween Combo Night Crawler + Ghost Train van NoxBox
€ 19,50

Een nieuw soort mysterieus puzzelspel, beschreven in de vorm van 5 digitale ansichtkaarten. Elke kaart zit vol met puzzels, plaatjes en geheime boodschappen, die je steeds dieper in het verhaal trekken. Om het spel te kunnen spelen heb je een apparaat met internettoegang nodig. Lukt het jou om het mysterie op te lossen?

Night Crawler

Night Crawler slaat opnieuw toe. De beruchte seriemoordenaar staat bekend om het sturen van treiterende berichten naar de politie, aanwijzingen die hen zullen helpen deze seriemoordenaar te vangen. Maar dat lukt ze nooit. Deze keer heb jij de kans om hem te stoppen. Bestudeer de berichten die de politie heeft ontvangen van de Night Crawler en breng dit monster voor de rechter!

Ghost Train

De legende van de Ghost Train is in dit land bekend, maar is het misschien waar? Volgens de legende gaan mensen aan boord van deze trein om nooit meer te worden gezien. En nu heb je de pech dat jij een van die mensen bent. Maar er is hoopt, er is een paranormale detective samen met jou in de trein gestapt en hij denkt dat er een manier is om aan de spookachtige val te ontsnappen. Lukt het jullie om uit de Ghost Train te ontsnappen?

Ontsnap uit drie Escape Rooms bij ZERO55 in Enschede

Ontsnap uit de Mini Escape Rooms Power Fail en Attack Mode bij ZERO55 Apeldoorn. Betreed een ruimteschip en ontsnap binnen 20 minuten. Behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn staan hierbij centraal. Mini Escape Rooms zijn ideaal voor kleine groepen. Laat je opsluiten samen met je vrienden, familie of collega’s. De escapes zijn ook heel goed te combineren met de andere activiteiten. De Mini Escape Rooms zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en vanaf circa 12 jaar.

Power Fail 

Wereldwijd is de stroom uitgevallen en er is paniek. Kunnen jullie de kernreactor weer aan de praat krijgen, jullie zijn de laatste hoop. Samenwerking en snelheid zijn de key!

Attack Mode

Jullie bevinden je in de controlekamer van het ruimteschip. Er is een gevaarlijk object in de ruimte getraceerd. Deze moeten jullie vernietigen. Ga samen de uitdaging aan!

Entreeticket Attack Mode & Power Fail Mini Escape Rooms bij ZERO55 in Apeldoorn
€ 11,00

Escape Room (4 personen) bij De Voltage

Word samen met jouw vrienden opgesloten in één van de 8 Escape Rooms, een spannend avondje uit. Ga samen op zoek naar de 8-cijferige code om te ontsnappen! In deze prachtig gethematiseerde kamers waan jij jezelf direct in de beleving van vroeger, een stap terug in de tijd. Geduld, een goede motivatie, samenwerken en luisteren zijn van groot belang tijdens het escapen. Weten jullie binnen 45 minuten te ontsnappen? De 8 kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden.

  • Moeilijkheidsgraad 1 = makkelijk
  • Moeilijkheidsgraad 2 = gemiddeld
  • Moeilijkheidsgraad 3 = moeilijk
  • Moeilijkheidsgraad 4 = erg moeilijk

Escaperoom voor 4 personen € 50,-

Escape Room: Dr. Alfred
moeilijkheidsgraad 2

Stap in de praktijk van de bedrijfsarts van het Voltcomplex..

Escape Room: Directeur F. Haltman
moeilijkheidsgraad 2

Waar Directeur F. Haltsman van het Voltcomplex nu is weten we eigenlijk niet… Maar we blijven maar uit zijn kamer, want de deur valt namelijk gemakkelijk in het slot.

Escape Room: Jan van Tilborg
moeilijkheidsgraad 1

In de ‘oude’ werkplaats van het Voltcomplex, werkte Jan van Tilborg dagelijks aan reparaties van TV’s, radio’s en andere elektronica. Jan was een genie en wist eigenlijk van geen ophouden, kwam als eerste op het werk, ging als eerste weer naar huis. Hij stierf in de werkplaats in de winter van 1976, een eenzame dood… De politie denkt aan moord, nog steeds is de zaak niet afgerond, door de vreemde omstandigheden en het zwijgen van de directie is zijn werkplaats afgesloten tot de zaak is opgelost…

Escape Room: Mevr. M. Bierens Laborante
moeilijkheidsgraad 1

Hoofdlaborante Mevr. M. Bierens deed onderzoek naar verschillende vormen en de levensduur van de elektrische producten afkomstig uit het Voltcomplex. Omdat het lab bijzondere en vertrouwelijke informatie bewaart is het hermetisch afgesloten en alleen te openen door personeel.

Escape Room: De Kleedkamer
moeilijkheidsgraad 3

Toen het Voltcomplex haar deuren sloot bleef de kleedkamer ongeroerd achter. Met in de lockers vele geheimen. Ontrafel jullie ze allemaal?

Escape Room: De Fanfare
moeilijkheidsgraad 3

De Volt Fanfare, de lust en het leven van vele werknemers is plotseling opgeheven. Maar wat er nu eigenlijk precies aan de hand is?

Escape Room: De Keuken
moeilijkheidsgraad 4

Welkom in de keuken van H. Lam, chefkok van het Voltcomplex. Nou ja kok… Daar zijn de meningen over verdeeld. Al meer dan 50 jaar is er niemand meer in de keuken geweest en dat is maar goed ook..

Escape Room: Het Ketelhuis
moeilijkheidsgraad 4

Pas op in Het Ketelhuis, de werkruimte van Piet Tromp. In deze oude ruimte werden vroeger de enorme fabriekshallen van het Voltcomplex warm gestookt. Een tijd waar de banen zeker niet voor het oprapen lagen en een moordende concurrentie strijd tussen het personeel… Letterlijk…

Escape Tours, vind de geheime uitgang van de stad (150+ steden)

Ontdek een stad op een unieke en leuke manier met Escape Tours. Speel samen met familie, vrienden en/of collega’s en ontsnap binnen 2 uur uit de stad.

Ticket escape tours € 27,45

Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van de app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden. Lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Vinden jullie de uitgang wel binnen de tijd? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame!

De “escape the citygame” is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Alle instructies krijg je via de mail en de app. Je kan dus elk moment van de dag van start gaan. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren!

De Vakantiesnuffelaar heeft niet alleen escaperooms op de website staan maar er staan ook veel tips op voor een leuke vakantie of weekendje weg. Kijk bijvoorbeeld eens bij de actuele vakantie aanbiedingen.

Wat is een escaperoom?

Wanneer je het woord escaperooms  gaat vertalen naar het Nederlands dan weet je eigenlijk al wat ze bedoelen. Letterlijk vertaald staat er namelijk ontsnappen kamers. Je moet dus uit een kamer zien te ontsnappen.

Maar een escaperoom is niet zomaar een kamer. Het zijn themakamers waarbij je aanwijzingen moet vinden om verder te komen. Je lost raadsels op, denkt logisch na en legt verbanden. Samen met je gezelschap werk je samen om zo snel mogelijk uit de escaperoom te ontsnappen.

 

 

 

Welke thema's zijn er?

Escaperooms heb je in allerlei soorten en maten. De ene escaperoom is ontzettend groot en bestaat uit meerdere kamers terwijl andere escaperooms een stuk kleiner zijn. Er zijn typische thema’s als ontsnappen uit een gevangenis, een verlaten ziekenhuis of een psychiatrische inrichting.

Er zijn ook detective en politie thema’s. Je moet bijvoorbeeld een moord of ontvoering oplossen.
Voor de liefhebbers die het graag spannend hebben, zijn er horror thema’s zoals iets met zombies of gekke dokters.

Anderen bekeken ook...

Leuke uitjes in Nederland

Dagje weg met overnachting

Vliegtuigsuite Teuge

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen