Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Mysterypark

Center Parcs Mysterypark

Center Parcs Mysterypark

Boek hier de beste aanbiedingen

Bungalows.nl

Op vakantie naar Center Parcs maar dan een stuk voordeliger doe je met Center Parcs Mysterypark.

Wat houdt Mystery Park in?

Als jij graag een verblijf naar Center Parcs wilt boeken, maar je weet niet in welk park, of jij hebt geen specifieke voorkeur? Dan is het boeken van een Mystery Park dé oplossing! Je boekt een stuk voordeliger een verblijf naar Center Parcs.

Je reserveert een cottage in een periode waarin je graag weg wilt en je reserveert met hoeveel personen je wil gaan. Waar je uiteindelijk naartoe gaat is een verrassing. Dit krijg je een aantal dagen voor vertrek te horen.

 

Welke parken doen mee?

De volgende parken doen mee met Center Parcs Mystery Park:

Nederland

 • Het Heijderbos
 • De Eemhof
 • Het Meerdal
 • De huttenheugte
 • Port Zélande
 • De Kempervennen

België

 • De Vossemeren
 • Erperheide
 • Les Ardennes
 • De Haan

Duitsland

 • Park Bostalsee
 • Bispinger Heide
 • Park Eifel
 • Hochsauerland
 • Park Nordseekuste

Frankrijk

 • Les Trois Forêts
 • Les Hauts de Bruyères
 • Le Lac d’Ailette
 • Les Bois Francs

 

In welke accommodatie kom je terecht?

Standaard verblijf je in een Comfort cottage. Maar met een beetje geluk kun je verblijven in een Premium of VIP Cottage. Wanneer je een 2-persoons cottage boekt kun je ook in een appartement of hotelkamer terecht komen.

Wordt er rekening gehouden met je woonplaats?

Center Parcs houdt geen rekening met je woonplaats wanneer ze je een park toewijzen. De kans bestaat dus dat je vlakbij je woonplaats wordt ingedeeld. Het is ook niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Het is echt een verrassingsreis.

Kan ik meer accommodaties boeken?

Wanneer je in 1 reservering meerdere accommodaties boekt van hetzelfde type. Bijvoorbeeld: 2x een 4-persoonscottage, dan zullen de accommodaties op hetzelfde park ingedeeld worden. Wanneer je meerdere reserveringen maakt dan kan er geen rekening mee gehouden worden.

Wanneer weet ik mijn bestemming?

Eén dag voor aankomst ontvang je van Center Parcs de naam en het adres van het park waar je naar toe gaat. (Uit ervaring weet ik dat je dit meestal een week van te voren al weet).

Eigen ervaring Center Parcs Mystery Park

Zelf heb ik drie keer een Mystery Park geboekt. De eerste keer heb ik een weekendje geboekt voor 6 personen in Nederland. Het is natuurlijk even spannend om niet te weten op welk park je terecht komt. Maar het is een leuke spanning die je voelt.

Alle parken die meedoen aan Mystery Park hebben zo hun charme en hebben allemaal een prachtig zwembad en leuke activiteiten. Natuurlijk hadden we een lichte voorkeur qua park en hoop je om in een VIP cottage ingedeeld te worden.

1e keer Mystery Park

8 dagen voor vertrek kregen we te horen naar welk park we mochten. En wat een geluk, het was in het park dat de voorkeur had. Namelijk het Heijderbos. We werden in een Comfort cottage ingedeeld. In de mail die je krijgt kun je zien wat normaal gesproken de prijs zou zijn. Het scheelde toen 300 euro op een boeking! We hebben een heerlijk weekend gehad en genoten van het zwembad, de Jungle Dome en de leuke activiteiten.

Het boeken van een Mystery Park was ons zo goed bevallen dat we de gok nog een keer durfden te wagen een paar maanden later. Deze boekingen waren in 2013.

2e keer Mystery Park

We boekten toen een 4-persoons cottage in Nederland voor een weekendje in september. We hoefden toen niet lang in spanning te zitten omdat we last minute besloten om weg te gaan. 1 week van te voren boekten we het Mystery Park. 4 dagen later kregen we al te horen dat we naar het Meerdal zouden gaan. Ook hier verbleven we in een Comfort cottage. Het scheelde ons toen 280 euro op een boeking. Weer genoten we van een heerlijk weekendje Center Parcs.

3e keer Mystery park

De laatste keer dat we een Mystery park hebben geboekt is zeer recent. Namelijk in september geboekt voor een midweek in de 1e week van januari 2023.

Dit keer wisten we 10 dagen van te voren dat we naar de Huttenheugte zouden gaan en ingedeeld waren in een Premium cottage. Zelfs de bedden waren opgemaakt bij aankomst. Dit keerde scheelde het ons 620 euro. Via Mystery park betaalde ik 505 euro voor 5 personen. Zou ik deze cottage via Center Parcs hebben geboekt dan zou het me 1079 euro hebben gekost.

Ben je benieuwd hoe wij de Huttenheugte hebben ervaren? Lees dan onze Huttenheugte review.

 

 

Conclusie, het is zeker een aanrader om een Mystery Park te boeken. Het scheelt veel geld en eigenlijk zijn alle parken van Center Parcs gewoon super leuk!

Anderen bekeken ook...

Center Parcs aanbiedingen

3 x Center Parcs hotels

Aqua Mundo Center Parcs

Jungle Cabana Review

Huttenheugte review

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen