Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
Winter Slagharen

Winter Slagharen

Winter Slagharen

Boek hier de beste aanbiedingen

Attractiepark Slagharen
Vakantieveilingen

Inhoudsopgave:

Wanneer is het Winter Slagharen?

Winter Slagharen

Winter Slagharen is van 4 november 2023 t/m 7 januari 2024.
Het attractiepark is van 4 november t/m 24 december alleen op zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie van 25 december 2023 t/m 7 januari 2024 is het attractiepark dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Wat maakt Winter Slagharen zo speciaal?

Tijdens Winter Slagharen is het attractiepark ondergedompeld in winterse sferen. Zo geniet je van ontelbare lichtjes, sfeervolle versiering en een magische kerstboom. De schaatsbaan zorgt voor de ultieme winterbeleving. Warm op bij een van de gezellige kampvuren met warme chocolademelk of Glühwein.

Vanuit het reuzenrad heb je een prachtig uitzicht over het mooi verlichte park. Op het Fonteinplein staat een prachtig versierde kerstboom.

In de avond kun je genieten van de prachtig verlichte parade.

Entertainment

Bij Attractiepark Slagharen hoef je je tijdens Winter Slagharen geen moment te vervelen. Er is naast alle attracties en winterse aankleding ook een heleboel leuke entertainment. Zo kun je Randy & Rosie ontmoeten, mee dansen met de Randy & Rosie Dance Show, genieten van de Western Goodbye Parade om 17.00 uur en wanneer je blijft slapen kun je in de avond ook genieten van een disco, een bingo of een leuke quiz. Hier kun je kijken naar het entertainment programma.

Tickets Winter Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft een dynamisch prijsbeleid waardoor tickets per dag kunnen variëren in prijs. De prijs is afhankelijk van de dag en periode waarin je een bezoek wilt brengen. Bestel 5 dagen of meer voorafgaand aan je bezoek online jouw tickets en ontvang korting op de kassaprijs.

De prijzen variëren tussen € 14,50 en € 26,50

Bij Vakantieveilingen kun je nu bieden op tickets voor Winter Slagharen. .

Overnachten Winter Slagharen

Tijdens Winter Slagharen kun je ook blijven slapen. Je kunt overnachten in verschillende accommodaties. Zo kun je slapen in een stacaravan, een cottage of een lodge. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van gratis WiFi en parkeren.
Klik hier voor alle accommodaties. Of lees meer informatie over overnachten bij Attractiepark Slagharen geschreven door de Vakantiesnuffelaar.

Kerstarrangement

Boek een kerstarrangement en verblijf 4 nachten in Slagharen. Het arrangement is inclusief een kerstbuffet in Big Jake op kerstavond. Het arrangement is te boeken voor een Cowboy Cottage, Hacienda of een Colorado.

Inclusief in het kerstarrangement

  • 4 overnachtingen met aankomst op vrijdag 23 december t/m dinsdag 27 december in een Cowboy Cottage, Hacienda of Colorado.
  • Toegang tot het attractiepark
  • Toegang tot waterpark Aqua Mexicana
  • Een gevarieerd animatie- en entertainmentprogramma
  • Kerstbuffet in Big Jake Dinner House op 24 december (tijdslot wordt ingedeeld door Slagharen)

Je kunt het arrangement boeken door te kiezen voor aankomstdatum 24 december en vertrekdatum 28 december. Kies de gewenste accommodatie en kies vervolgens voor het kerstarrangement.

Informatie over Attractiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen met meer dan 30 attracties in Slagharen.
Er zijn veel attracties voor grotere kinderen (of volwassenen) zoals The Freefal, Gold Rush en Wild West Adventure.
Maar ook aan de allerkleinsten is gedacht. Een leuke 4d film kijken, klimmen en klauteren in de Phileas fun house of laat ze racen in de Convoy Race door het Wilde Westen.

Waterpark Aqua Mexicana

In waterpark Aqua Mexicana zul je je geen moment vervelen.
Er zijn twee waterspeeltuinen, twee sprayparken, een groot subtropisch zwembad en een bubbelbad.
Dit alles in Mexicaanse sferen met palmbomen, strand en kleurrijke veranda’s. In Aqua Mexicana kun je ook een hapje eten en een drankje drinken. En wat dacht je van de glijbanen? 10 stuks maar liefst om uit te proberen. De glijbanen zijn samen meer dan een halve kilometer lang! De hoogste glijbaan is 12 meter hoog. Drie van de tien glijbanen zijn bijzonder groot, innovatief en interactief met special effects, geluid en 3D-animaties.

Anderen bekeken ook...

Overnachten Slagharen

Dagje weg met overnachting

Leuke uitjes in Nederland

Winter Efteling

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen