Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek functie placeholder
De Beekse Bergen

De Beekse Bergen

De Beekse Bergen

Boek hier de beste aanbiedingen

Beekse Bergen

Inhoudsopgave:

De Beekse Bergen

De Beekse Bergen is een dierentuin gelegen in het Brabantse Hilvarenbeek. Het is onderdeel van Libéma. Libéma bestaat uit drie divisies namelijk: attractieparken, vakantieparken en beurzen & evenementen.

Informatie over de Beekse Bergen

Bij de Beekse Bergen kun je op safari, spelen en overnachten. De Beekse Bergen is gelegen in het Brabantse Hilvarenbeek. Lees hier alles over de mogelijkheden van de Beekse Bergen.

Safaripark Beekse Bergen

Het Safaripark is een dierentuin van zo’n 120 hectare groot. Er zijn wel meer dan 100 diersoorten te vinden in het park zoals: apen, olifanten, giraffen, zebra’s, krokodillen en nog veel meer.

De Beekse Bergen is niet zomaar een dierentuin. In deze dierentuin ga je echt op safari. Dat doe je niet alleen te voet maar je kunt ook op safari met de bus, de boot en je eigen auto.

De dieren hebben veel ruimte in de Beekse Bergen. Er zijn grote dierenverblijven en een aantal dieren lopen rond op uitgestrekte grote vlaktes waar ze heerlijk de ruimte hebben. De dieren in de Beekse Bergen hebben grote verblijven en sommige dieren bevinden zich op uitgestrekte open vlaktes waar ze heerlijk vrij kunnen bewegen.

Speelland Beekse Bergen

Speelland ligt vlakbij het Safaripark. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen. Het is een buiten speelparadijs aan het strand van het Victoriameer. Speelland is geopend van april t/m oktober. Er zijn leuke attracties voor kinderen zoals de waverider, funwheels en big wheels. Daarnaast zijn er speeltuinen, trampolines en een buggybaan.

Ook zijn er veel activiteiten op en rond het water te doen. Zo kun je er waterfietsen, in de botsboten en er is een duo-waterglijbaan. Je kunt ook heerlijk chillen op het strand en een duik nemen in het Victoriameer.

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen is een luxe vakantiepark naast het Safaripark. Je verblijft in een mooie lodge, in een safaritent of in een boomhut. Wanneer je een accommodatie aan de savanne, de leeuwenvlakte of aan het water boekt dan heb je vanuit je accommodatie zicht op de dieren.

Op het vakantiepark is een binnenzwembad, een bowlingbaan en een Ranger Basecamp aanwezig. Ook kun je lekker eten in het restaurant of een maaltijd bij je accommodatie laten bezorgen.

Lake Resort Beekse Bergen

Lake Resort is een leuk vakantiepark. Er is tevens een camping te vinden op het terrein. Je verblijft hier in de natuur. Lake Resort is gelegen aan een groot meer waar je kunt zwemmen, kanoën en suppen. Er is een centrumgebouw met zwembad, indoor speelparadijs, restaurant, supermarkt en receptie.

 

Safari hotel

Het Safari hotel is in 2023 geopend. Hier kun je overnachten in luxe kamers voor 2, 5 of 7 personen. Bewonder de dieren vanuit je hotelkamer, vanaf je eigen terras of vanuit een van de  restaurants. Een ontbijt is inbegrepen tijdens je verblijf.

 

 

 

Wat is inbegrepen tijdens een overnachting?

Wanneer je een overnachting boekt bij de Beekse Bergen dan heb je onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland. Daarnaast kun je gebruik maken van de Attractiepas.

Met de attractiepas heb je ook gratis toegang tot:

 

Na je vakantie kun je nog een jaar lang profiteren van 25% korting op Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Luchtvaartmuseum Aviodrome, AquaZoo Leeuwarden en Klimrijk Brabant.

*Bij een verblijf op de camping is de attractiepas niet inbegrepen.

 

Beekse Bergen

Anderen bekeken ook...

Dagje weg met overnachting

Leuke uitjes in Nederland

8 x Bijzondere overnachtingen voor 2 personen

Laatst toegevoegd

Populaire Thema's

Actuele vakantie aanbiedingen